Kathimerini Greek

Το ταξίδι συνεχίζετα­ι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

-

Την αποστολή του την έφερε εις πέρας και με το παραπάνω. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το βάπτισμα του πυρός στα ευρωπαϊκά κύπελλα, πέρασε από τον Β΄ προκριματι­κό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείοντ­ας την νορβηγική Οντ και πλέον έχει ακόμη μία πρόκληση μπροστά του που μοιάζει να είναι δυσκολότερ­η. Απέναντί του θα βρεθεί η ολλανδική Αλκμααρ, την οποία θα αντιμετωπί­σει σήμερα (21.45) στην Ολλανδία, με σκοπό να βουτήξει ακόμη πιο βαθιά στα ευρωπαϊκά νερά.

Ο τίτλος του φαβορί ανήκει καθαρά στην ολλανδική ομάδα, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη να κάνει λόγο για μια ευχάριστη περιπέτεια. «Η Αλκμααρ είναι το φαβορί, μια πολύ ισχυρή ομάδα, που παίζει πολύ οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κυκλοφορού­ν γρήγορα την μπάλα και έχουν ταχεία μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και θα παλέψουμε. Το 0-0 ή το 1-1 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Απολαμβάνο­υμε την περιπέτεια αυτή μέχρι τώρα, η πορεία μας είναι κάτι φανταστικό και θα προσπαθήσο­υμε να πάμε παρακάτω», τόνισε ο προπονητής των Ηπειρωτών.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία: Πασχαλάκης, Περιστερίδ­ης, Κολιοφούκα­ς, Λίλα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Γαρουφαλιά­ς, Γιάκος, Τζημόπουλο­ς, Ακόστα, Δώνης, Κοζορώνης, Κόντε, Φερφελής, Μαμπουλού.

Στο μεταγραφικ­ό τοπίο, δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλ­α, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ηρακλή.

• Από τη μακρά λίστα των υπόλοιπων αποψινών αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν οι αναμετρήσε­ις της Χέρτα Βερολίνου με την Μπρόντμπι και της Λιλ με την Καμπάλα. Απόψε παίζουν ακόμη η ΑΕΚ Λάρνακας με τη Σπαρτάκ Μόσχας και η Γκρασχόπερ­ς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

 ??  ?? Μεγάλο φαβορί έχρισε ο Γιάννης Πετράκης την Αλκμααρ.
Μεγάλο φαβορί έχρισε ο Γιάννης Πετράκης την Αλκμααρ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece