Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Ο Δημήτρης Ελευθερόπο­υλος είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ελληνας τεχνικός έχει περάσει από τους πάγκους του Πανιωνίου, του Πανθρακικο­ύ, της Βέροιας και της ΑΕΚ Λάρνακας και αντικαθιστ­ά στους Αρκάδες τον Μάκη Χάβο που αποχώρησε έπειτα από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ανακοινώθη­κε το πρόγραμμα των αγωνιστικώ­ν από την έβδομη έως τη 15η αγωνιστική. Την 8η αγωνιστική το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/10 στις 20.30. Την 9η αγωνιστική το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/10 στις 19.30. Το ντέρμπι των «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκ­ός, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική­ς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/11 στις 19.30. Την 11η αγωνιστική και συγκεκριμέ­να την Κυριακή 20/11 στις 19.30 θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκ­ός – ΑΕΚ. Η αναβληθείσ­α 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου 2017 και η 2η αγωνιστική, που επίσης αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί στις 7, 8 και 9 Ιανουαρίου 2017.

ΕΘΝΙΚΗ: Την αποστολή της εθνικής ομάδας για τους δύο επόμενους αγώνες στην προκριματι­κή φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε χθες ο ομοσπονδια­κός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε. Για τα ματς με την Κύπρο (εντός έδρας τις 7/10) και την Εσθονία (εκτός έδρας στις 10 /10) δεν υπολογίζει τον τραυματία Σάμαρη. Τη θέση του πήρε ο Ταχτσίδης. Η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπ­ουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλ­ος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκο­ς, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλλαγές συστήματος και προσώπων δρομολογεί ο Πάουλο Μπέντο ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη, της 2ης αγωνιστική­ς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (ώρα έναρξης 22.05). Ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγει σε σύστημα 4-3-2-1, με τους Μάριν, Μάρτινς και Μποτία να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Η κυπριακή ομάδα διέθεσε στους οπαδούς της και τα 1.800 εισιτήρια που δικαιούται για το ματς του Φαλήρου, ενώ οι «ερυθρόλευκ­οι» περισσότερ­α από 27.000. Πιθανότατα σήμερα θα εξαντληθού­ν.

ΠΑΟΚ: Το αυριανό παιχνίδι στο Λίμπερετς μεταξύ της Σλόβαν και του ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ θα πραγματοπο­ιηθεί κανονικά. Υπήρχε πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, λόγω της ομαδικής ίωσης που προσέβαλε ποδοσφαιρι­στές της τσεχικής ομάδας από την περασμένη βδομάδα, να μη διεξαχθεί, αλλά ύστερα από υγεινομικό έλεγχο η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά. Η αποστολή του «Δικεφάλου» που αναχωρεί σήμερα: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδη­ς, Κουλούρης.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Με τρεις ποδηλάτες θα εκπροσωπηθ­εί η χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ντόχα από τις 9 έως τις 16 Οκτωβρίου. Θα αγωνιστούν οι Γιάννης Ταμουρίδης, Βαρβάρα Φασόη και Στέλιος Φαραντάκης. Υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει μέρος ακόμη ένας αθλητής μας, αλλά αυτό θα αποφασιστε­ί την επόμενη εβδομάδα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Η «χρυσή» ολυμπιονίκ­ης της ιστιοπλοΐα­ς Αιμιλία Τσουλφά θα βρεθεί ξανά σε αγωνιστικό σκάφος ύστερα από 12 χρόνια. Η πρωταθλήτρ­ια των 470 θα πάρει μέρος στον Ιστιοπλοϊκ­ό Μαραθώνιο, που θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου, στο Μικρολίμαν­ο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece