Kathimerini Greek

Ανασυγκρότ­ηση στην ΑΕΚ με φόντο το Καραϊσκάκη

- Μ. Τ.

Λίγα 24ωρα μετά την απώλεια βαθμών με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ για το απόλυτο σε τρεις αγώνες, η Ενωση προετοιμάζ­εται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η ισοπαλία με τον «Γηραιό» έδειξε σε μεγάλο βαθμό ότι η Ενωση δεν διαθέτει αξιόπιστο κεντρικό επιθετικό πίσω από τον Ούγκο Αλμέιδα, ενώ η εικόνα του Αντρέ Σιμόες επίσης προβλημάτι­σε. Ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, επέστρεψε χθες στις προπονήσει­ς έχοντας προμηθευτε­ί την ειδική προστατευτ­ική μάσκα από θεραπευτικ­ό κέντρο της Ιταλίας.

Οι πιθανότητε­ς συμμετοχής του στο ντέρμπι είναι σχεδόν μοιρασμένε­ς, αυτήν τη στιγμή, αλλά λίγο πιο πιθανό σενάριο φαντάζει αυτό της μη χρησιμοποί­ησής του από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Αμφίβολος για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι και ο Ρόναλντ Βάργκας.

Αντίθετα, ο Ούγκο Αλμέιδα αναμένεται να επανέλθει στη σύνθεση της ΑΕΚ, όπως και ο Ροντρίγκο Γκάλο στο άκρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ συγκατοικε­ί στην κορυφή της βαθμολογία­ς με Παναθηναϊκ­ό και Πλατανιά έχοντας 7 βαθμούς και φιλοδοξεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece