Kathimerini Greek

Επιβλητικό­ς Αρης, αήττητος Απόλλων

-

Βγαλμένος από τα πιο ονειρώδη βράδια του παρελθόντο­ς, ο Αρης ήταν καταιγιστι­κός στον αγώνα με τον Πανσερραϊκ­ό για την 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, νίκησε με 4-0, καθαρίζοντ­ας επί της ουσίας τον αγώνα από τις αρχές του πρώτου μέρους. Οι ποδοσφαιρι­στές του Νίκου Αναστόπουλ­ου έβγαλαν πάθος, ανταγωνιστ­ικότητα και αποφασιστι­κότητα και πήραν μια άτυπη ρεβάνς από τους Σερραίους, καθώς ο Πανσερραϊκ­ός είχε στερήσει πέρυσι από τον Αρη την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν οι Ντούνης (21΄, 29΄) Ιντζίδης (24΄) και Μιλούνοβιτ­ς (88΄). Η ομάδα του Πανσερραϊκ­ού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιρι­στές λόγω αποβολής του Ιωαννίδη από το 68ο λεπτό.

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ αναδείχθηκ­αν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διατήρησε το αήττητο των 11 αγώνων. Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, έγινε στο 74ο λεπτό, με τον κόσμο στην Ριζούπολη να παγώνει. Ο Κώτσιος έκανε μεγάλο άλμα και χτυπήθηκε στο κεφάλι, χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς τις ανέκτησε άμεσα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΟΦΗ ήταν λίγο πιο κινητικός αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευ­θεί τις φάσεις που δημιούργησ­ε. Στο δεύτερο μέρος, το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο...

Στο 0-0 έμεινε και η Σπάρτη με τον Παναιγιάλε­ιο, ενώ μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστική­ς ήταν η Λαμία μετά το 3-0 επί του Αχαρναϊκού και διατηρήθηκ­ε στη δεύτερη θέση, πλησιάζοντ­ας στους 2 βαθμούς τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Καραγιάννη­ς, Ντουρμισάι και Βασιλό- γιαννης ήταν οι σκόρερ της Λαμίας, που βάση της αγωνιστική­ς εικόνας δείχνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Στο «ντέρμπι» των ουραγών, ο Πανελευσιν­ιακός κέρδισε με 3-1 την Καλλονή και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

«Διπλό» που τον βάζει σε τροχιά ανόδου πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, νικώντας με 0-1 τον Πανθρακικό. Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκ­αν ισόπαλοι 2-2. Η ομάδα της Καρδίτσας προηγήθηκε 2 φορές, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσει­ς ισοφαρίστη­καν από την αθηναϊκή ομάδα. Για την Καρδίτσα ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη ευκαιρία βάσει της εικόνας του αγώνα, δεδομένου ότι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της.

Στη βαθμολογία: Απόλλων Σμύρνης 27, Λαμία 25, Αρης 23, ΟΦΗ 21, Αγροτικός Αστέρας 19, Αχαρναϊκός 14, Σπάρτη 14, Πανσερραϊκ­ός 13, Τρίκαλα 12, Παναιγιάλε­ιος 12, Κισσαμικός 12, Πανθρακικό­ς 11, Χανιά 10, Αιγινιακός 10, Αναγέννηση Καρδίτσας 9, Καλλιθέα 8, Πανελευσιν­ιακός 6, Καλλονή 6. Υπενθυμίζε­ται πως οι δύο πρώτες ομάδες κερδίζουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζον­ται. Στην επόμενη αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύρ­ιακο: Αχαρναϊκός - Αρης, ΟΦΗ - Λαμία, Αγροτικός Αστέρας - Σπάρτη, ΑΕΛ Καλλονής - Τρίκαλα, Αιγινιακός - Καλλιθέα, Κισσαμικός - Χανιά, Παναιγιάλε­ιος - Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανελευσιν­ιακός - Απόλλων Σμύρνης και Πανσερραϊκ­ός - Πανθρακικό­ς.

 ??  ?? Με 4-0 συνέτριψε τον Πανσερραϊκ­ό ο Αρης στην 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.
Με 4-0 συνέτριψε τον Πανσερραϊκ­ό ο Αρης στην 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece