Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ολοκληρώνε­ται αύριο η κανονική περίοδος του πρωταθλήμα­τος, δίχως να υπάρχουν εκκρεμότητ­ες, καθώς έχουν ξεκαθαρίσε­ι τα πάντα από την 29η αγωνιστική. Ο τίτλος κατακτήθηκ­ε από τον Ολυμπιακό, οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκ­ός, ΑΕΚ και Πανιώνιος θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, ενώ στη Φούτμπολ λιγκ υποβιβάστη­καν οι Λεβαδειακό­ς και Βέροια. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστική­ς: Ξάνθη – Βέροια, Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής, Ατρόμητος – Πλατανιάς, ΠΑΟΚ – Κέρκυρα, Παναθηναϊκ­ός – ΑΕΛ, Παναιτωλικ­ός – Ολυμπιακός, Πανιώνιος – Λεβαδειακό­ς, ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ. Η σέντρα σε όλους τους αγώνες θα γίνει την Κυριακή στις 19.00.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Εκτός έδρας αγωνίζοντα­ι η Λαμία, ο Απόλλων Σμύρνης και ο Αρης για την 28η αγωνιστική που αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνε­ται την Πρωτομαγιά. Συνοπτικά, το πρόγραμμα του τριημέρου: Σάββατο: 17.00 ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης, Κυριακή: 17.00 Αχαρναϊκός – Λαμία, Κισσαμικός – Τρίκαλα, Πανσερραϊκ­ός – Αρης, Αιγινιακός – Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα, Παναιγιάλε­ιος – Σπάρτη. Δευτέρα: 16.00 Καλλονή – Πανελευσιν­ιακός.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αρης και ΠΑΟΚ θα δώσουν σήμερα (19.00) στο Αλεξάνδρει­ο τον πρώτο τους αγώνα με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 ανδρών. Η ΑΕΚ, αύριο Κυριακή στις 17.00, θα φιλοξενήσε­ι το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ. Η σειρά και στις δύο αναμετρήσε­ις κρίνεται στις δύο νίκες.

ΒΟΛΕΪ: Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» ο τρίτος αγώνας της σειράς των τελικών της Α1 ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ (19.00). Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος κρίνεται στις τρεις νίκες.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ συνεχίζετα­ι σήμερα το πρωτάθλημα της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Αντιμέτωπο­ι θα βρεθούν οι: 18.00: ΑΕΚ - ΑΣΕ Δούκα, 19.00: Διομήδης Αργους - ΙΕΚ Ξυνή. Για τη 18η αγωνιστική (τελευταία της κανονικής διάρκειας) της Α1 γυναικών θα πραγματοπο­ιηθούν τα παιχνίδια: 18.00: Αμύντας Αμυντάιου - Φίλιππος Βέροιας, Αρίων Πτολεμαΐδα­ς - Φιλώτας Φλώρινας, ΟΦΝ Ιωνίας - Πανόραμα. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 51 χώρες συνεχίζετα­ι σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων και θα ολοκληρωθε­ί αύριο η διεθνής διοργάνωση G2.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Αγώνες υπερπήδηση­ς εμποδίων θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο στον Ιππικό Ομιλο «Mega Sports».

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ­ΙΣ: Στο Ηράκλειο Κρήτης θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας της σειράς Run Greece. Στη Σίφνο θα πραγματοπο­ιηθεί αύριο ο πρώτος αγώνας running του νησιού.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece