Τόνια Σωτηροπούλου

Men's Health (Greece) - - The 007 Issue -

ΤΗΣ ΚΛΕΙΩΣ ΜΠΕΤΣΑΚΟΥ

Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος

Με ενδιαφέρει ο άλλος να διαθέτει αίσθηση του χιούμορ, γιατί αυτό υποδηλώνει εξυπνάδα. Γενικότερα, θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Από την άλλη, αυτό που με ξενερώνει τρομερά είναι το ψέμα και η έλλειψη σεβασμού. Τέλος, δεν μου αρέσει να με θεωρούν δεδομένη.

Το Φλερτ Ποτέ δεν Πεθαίνει

Πιστεύω αρκετά στην πρώτη εντύπωση, αλλά δεν θεωρώ must να με προσεγγίσει ο άλλος. Είμαι από τις γυναίκες που, όταν μου αρέσει κάτι, θα το κυνηγήσω. Αν το ενδιαφέρον είναι αμφίδρομο, τότε μια χαρά. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο Κατάσκοπος που Αγάπησε

Για μένα, ο κορυφαίος 007 είναι ο Daniel Craig και όχι μόνο επειδή τον ξέρω προσωπικά. Ο λόγος είναι ότι έχει καταφέρει να περάσει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα σε άλλη διάσταση. Με λίγα λόγια, επί των ημερών του, ο James Bond έχει αποκτήσει μεγαλύτερο δυναμισμό, αυτοπεποίθηση αλλά και πιο ανθρώπινα στοιχεία.

Δεκαπέντε δευτερόλεπτα κινηματογραφικού πάθους ήταν αρκετά για να την καθιερώσουν ως sex symbol. Το Bond girl του Skyfall σου δίνει συμβουλές, ώστε, ακόμα κι αν είσαι περαστικός από τη ζωή μιας γυναίκας, να της μείνεις αξέχαστος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.