Κορίτσι Διπλανής Πόρτας

σε ένα από τα επόμενα εταιρικά memo, ζήτα της να τα πείτε για λίγο κατ’ ιδίαν. λογικά θα αρνηθεί τα πάντα υποστηρίζοντας πως παρεξήγησες τις προθέσεις της, ενώ εκείνη ήταν απλώς ευγενική. πάντως, ότι κι αν ακούσεις, ξεκαθάρισέ της ότι δεν ψήνεσαι να συμμε

Men's Health (Greece) - - Xρησιμο -

Πώς θα αρνηθώ ευγενικά ένα meeting μαζί της με κατεβασμένα τα στόρια;

Λείπω συχνά για επαγγελματικά ταξίδια. Πώς θα κρατήσω τη σχέση μας ζωντανή; ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΜΕ E-MAIL

H πρότασή μου περιλαμβάνει κάποια επένδυση σε καλό τεχνολογικό εξοπλισμό, σταθερή σύνδεση στο Ιντερνετ και χαμηλό φωτισμό. Φυσικά το cyber sex δεν είναι το μόνο χαρτί που μπορείς να παίξεις. Oταν της λες ότι σου λείπει, φρόντισε να γίνεσαι πιο συγκεκριμένος. Πες της πόσο σου αρέσουν αυτά που μπορεί να κάνει με τη γλώσσα της και μόλις επιστρέψεις, εγγυημένα, δεν θα προλάβεις καν να ξεκινήσεις να της περιγράφεις πώς πήγε το συνέδριο.

Οι γυναίκες όντως μιλάτε μεταξύ σας για το τι κάνετε στο κρεβάτι με τους άντρες; ΠΕΤΡΟΣ, ΜΕ E-MAIL

Μεταξύ μας, ναι. Αν δεν μιλάμε, είναι επειδή υπάρχει πρόβλημα και ντρεπόμαστε να το πούμε στις φίλες μας. Οταν όμως περνάμε καλά, φροντίζουμε να λέμε με το νι και με το σίγμα όσα μας κάνουν να λάμπουμε από ευτυχία, προκειμένου να μοιραστούμε το μυστικό και να περάσουν και οι κολλητές μας αντίστοιχες στιγμές απόλαυσης. Πώς να αποφύγεις μια κακή βαθμολογία; Φρόντισε να δοκιμάζετε συχνά καινούργια πράγματα (στο κρεβάτι ή όπου αλλού θέλετε). Ετσι δεν θα πρέπει να απορήσεις με το θαυμασμό που θα σε κοιτάζουν οι φίλες της την επόμενη φορά που θα βρεθείτε όλοι μαζί.

η κοπέλα μου ενοχλείται όταν δεν απαντάω αμέσως στα μηνύματά της. Ποια η κίνησή μου; ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΕ E-MAIL

Oι περισσότερες γυναίκες έχουμε την επικοινωνία στα απολύτως απαραίτητα για να λειτουργήσει μια σχέση. Αν λοιπόν έχεις κάποια δραστηριότητα και δεν μπορείς να της στείλεις, φρόντισε να το ξέρει. «Θα βλέπω μπάλα με τον Δημήτρη, τα λέμε στο ημίχρονο». Οπως και να ’χει, μην την κάνεις να νιώσει πως γκρινιάζει επειδή θέλει να ξέρει τι κάνεις. Αν αυτή η τακτική δεν πιάσει, τότε υπάρχουν σημαντικότερα θέματα, ίσως και αρκετά μεγάλα, για να το διαλύσετε οριστικά.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν θέλω παιδιά. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να της το πω; ΑΛΕΞΗΣ, ΜΕ E-MAIL

Xαλάρωσε. Σίγουρα είναι κάτι σημαντικό αυτό που έχεις να της ξεφουρνίσεις, ειδικά αν το πάτε σοβαρά και στο πρόσωπό σου βλέπει τον μελλοντικό «πατέρα των παιδιών» της, αλλά παραείναι βαρύ θέμα για να το πετάξεις χωρίς προειδοποίηση. Πάντως, υπάρχει μια πιθανότητα να ψάχνει ακριβώς αυτό που θες κι εσύ: έναν αξιόλογο, έμπιστο άνθρωπο με χιούμορ, με τον οποίο μπορεί να κουβεντιάσει ευφυώς για το φινάλε του Game of Thrones. Και τίποτε άλλο. Αν το βιολογικό της ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει, πίστεψέ με, θα το ακούσεις κι εσύ αργά ή γρήγορα.

Noμίζω πως μου την πέφτει μια συνάδελφος. Είμαι παντρεμένος και δεν θέλω να μπλέξω. Τι πρέπει να κάνω;

HΛΙΑΣ Π., ΜΕ E-MAIL

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.