Πώς σου Κατεβαίνει το Αίμα στο Κεφάλι

Οταν στρέφεις το βλέμμα σου σε ένα πλούσιο στήθος, αρχίζεις κι νιώθεις μερικές άλλαγες πάνω σου. Η βασική σημειώνεται από τη μέση και κάτω. Ο Darius Paduch, επικεφαλής του Τμήματος Σεξουαλικής Υγείας του πανεπιστημίου Weill Cornell, εξηγεί γιατί η στύση μ

Men's Health (Greece) - - Xρησιμο -

Πιστεύεις στη στύση με την πρώτη ματιά;

4/ Αρχισε το Οργανο

το πέος διαθέτει δύο κυλινδρικούς σχηματισμούς, τα σηραγγώδη σώματα που αποτελούνται από μυϊκό ιστό. το μονοξείδιο του αζώτου μαλακώνει τον ιστό, επιτρέποντας στις αρτηρίες του να διασταλούν. πλέον το αίμα ρέει 8 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με το κανονικό, γεγονός που έχει αποτέλεσμα τη διόγκωση του μορίου σου.

2/ Πυρ και Μανία για Εκείνη

ο εγκέφαλος ανταποκρίνεται στο σήμα εκκρίνοντας ντοπαμίνη, η οποία είναι ο νευροδιαβιβαστής που ευθύνεται για την ερωτική επιθυμία. προσοχή, όμως: αν αισθάνεσαι αγχωμένος, η βιοχημική αντίδραση του οργανισμού θα προκαλέσει σκωτσέζικο ντους στη στύση: τα επινεφρίδια απελευθερώνουν ορμόνες μάχης-φυγής, οι οποίες θα διακόψουν την επίδραση της ντοπαμίνης.

3/ η στύση σου Προωθείται

Η ντοπαμίνη βοηθάει ώστε να σταλεί ένα σήμα προς τη σπονδυλική σου στήλη και, συγχρόνως, στις νευρικές ίνες που καταλήγουν στο πέος σου. εδώ, στον πύργο ελέγχου της στύσης, τα νεύρα λαμβάνουν το σήμα και εκκρίνουν ακετυλοχολίνη, δηλαδή ένα νευροδιαβιβαστή που δίνει εντολή στα αιμοφόρα αγγεία να απελευθερώσουν μονοξείδιο του αζώτου.

1/ Προκαταρκτικά με τα Μάτια

Η πόρτα ανοίγει και η μελλοντική φαντασίωσή σου μπαίνει αργά στο χώρο. εκατομμύρια αισθητικοί υποδοχείς των ματιών τραβάνε μια νοητή φωτογραφία και, στη συνέχεια, τη στέλνουν στην περιοχή του εγκεφάλου σου, που ονομάζεται νησίδα κι έχει κεντρικό ρόλο στην αντίληψη και το συναίσθημα του ανθρώπου. μόλις φτάνει αυτή η εικόνα, η νησίδα υπολογίζει πόσες πιθανότητες έχεις να τη θαυμάσεις και χωρίς ρούχα.

5/ Mείνε στα High σου

Καθώς ο ιστός στα σηραγγώδη σώματα εξαπλώνεται, παράλληλα πιέζει τις φλέβες που τα περιβάλλουν, εμποδίζοντας το αίμα που προκαλεί τη στύση να υποχωρήσει. μάλιστα, η ποσότητα που υπάρχει στο πέος σου φτάνει περίπου τα 60 ml. βέβαια, αυτό θα αλλάξει αν η οπτική επαφή με τη γυναίκα που κοιτάς διακοπεί και, φυσικά, αν φτάσεις στην κορύφωση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.