Προς ρεκόρ συμμετοχών η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Έναρξη εργασιών του 19ου Hydra Meeting

Naftemporiki - - ...υποδιαστολεσ -

Μεκπροσώπων ε τη μεγαλύτερη συμμετοχή

της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων «Meeting the Brokers of a Cyber Secure World».

Η εκδήλωση σηματοδοτεί, όπως κάθε χρόνο, την έναρξη των εργασιών του 19ου Διεθνούς Hydra Meeting της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της ΕΑΕΕ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ., στην Αίθουσα Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη φετινή ετήσια εκδήλωση, που πραγματοποιείται με χορηγούς επικοινωνίας τη «Ναυτεμπορική» και το naftemporiki.gr, ο ΣΕΜΑ επέλεξε να αναδείξει ως θέμα το «έγκλημα στον κυβερνοχώρο» και τις δυνατότητες αντιμετώπισης κακόβουλων επιθέσεων, αναγνωρίζοντας πως αποτελεί ένα από τα πλέον φλέγοντα θέματα στον ευρύτερο διεθνή επιχειρηματικό χώρο. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο αντιστράτηγος ε.α. και ιδρυτής της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Εμμανουήλ Σφακιανάκης, ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, με αναφορές από την πολύχρονη εμπειρία του στον συγκεκριμένο χώρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ άλλων, και διαδραστική παρουσίαση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις από κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο microsite της εκδήλωσης http://www.deonteamevents.gr/sema/. [SID:11334804]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.