Διαφωνούν σε τηλεμαχία υποψηφίων

Δεν συμφωνούν και στα τεχνικά της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας

Naftemporiki - - Πολιτικη -

αδυναμία να επιτευχθεί συμΗφωνία,

στο πλαίσιο της Επιτροπής Αλιβιζάτου, για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία και τη διοργάνωση τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ των υποψηφίων επισκιάζει τη διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής του υπό διαμόρφωση κόμματος της Κεντροαριστεράς. Η επιτροπή θα επιληφθεί και των δύο αυτών ζητημάτων την ερχόμενη εβδομάδα, επιδιώκοντας να μην προσλάβει πολιτικό χαρακτήρα μια διαφωνία επί τεχνικών πτυχών της διαδικασίας.

Χθες, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον Κώστα Σκανδαλίδη κι άλλα στελέχη του κόμματος, περιόδευσε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και ενημερώθηκε από καταστηματάρχες και πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

Η κα Γεννηματά σημείωσε πως «οι άνθρωποι της αγοράς, οι επαγγελματίες, βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τις επιπτώσεις από τις πολιτικές αυτής της κυβέρνησης. Με την υπερφορολόγηση, με εξοντωτικές εισφορές, με μεγάλο έλλειμμα στη ρευστότητα και στη χρηματοδότηση».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε χθες ότι επιδιώκει να δημιουργηθεί «ένα ζωηρό Κέντρο, ένα Κέντρο μεγάλων μεταρρυθμίσεων, που στις πρώτες θέσεις θα υπάρχουν νέα πρόσωπα της πολιτικής, άνθρωποι που έρχονται από την κοινωνία για να προσφέρουν για λίγο χρονικό διάστημα και μετά να αποσυρθούν»(Alpha fm).

Ο έτερος υποψήφιος, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, υποστήριξε ότι στόχος του είναι «να ανατρέψει τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς και η παράταξή μας να μη γίνει δεκανίκι ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της Ν.Δ.».

[SID:11335160]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.