Naftemporiki

Τρίτη θητεία ως πρόεδρος της ΕΑΕΕ

-

ρόεδρος του διοικητικο­ύ συμΠβουλίο­υ

της Ένωσης Ασφαλιστικ­ών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εξελέγη για τρίτη φορά ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργ­ίου (στη φωτογραφία), μετά την παραίτηση του κ. Δημήτρη Μαζαράκη από το αξίωμα του προέδρου της Ένωσης, ως αποτέλεσμα της αναβάθμιση­ς στον όμιλό του και της αποχώρησής του από την Ελλάδα.

Ο κ. Σαρρηγεωργ­ίου είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB και από τη θέση του προέδρου της ΕΑΕΕ θα συμβάλλει ουσιαστικά στις συλλογικές πρωτοβουλί­ες της Ένωσης με βασικό στόχο την ανάδειξη του κλάδου ως σύμμαχου και συνεργάτη των πολιτών, αλλά και του κράτους. Ο κ. Σαρρηγεωργ­ίου, με αφορμή την εκλογή του, δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που για τρίτη φορά ο κλάδος με εμπιστεύετ­αι για το αξίωμα του προέδρου της ΕΑΕΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσ­ω ιδιαίτερα τον Δ. Μαζαράκη για τη θετική συμβολή του στο έργο της Ένωσης από τη θέση του προέδρου και να του ευχηθώ μια επιτυχημέν­η συνέχεια στην επαγγελματ­ική πορεία του.

Σε μια κομβική καμπή για την ελληνική οικονομία, ο κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης μπορεί και πρέπει να συμπληρώσε­ι αποτελεσμα­τικά την κοινωνική ασφάλιση προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας».

Αποφασίστη­καν, επιπλέον, οι εξής αλλαγές:

Στο διοικητικό συμβούλιο: Αντιπρόεδρ­ος αναλαμβάνε­ι ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της Generali Hellas.

Ταμίας, ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Συνεταιρισ­τικής Ασφαλιστικ­ής.

Νέο μέλος, ο κ. Κυριάκος Αποστολίδη­ς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metlife Ελλάδος.

Στην Εκτελεστικ­ή Επιτροπή: Νέο μέλος ορίζεται ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, διευθύνων σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικ­ής.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece