Naftemporiki

Συνεργασία SAP Hellas με όμιλο Αγγελικούσ­η

-

Τη σχεδόν real-time επικοινωνί­α με κάθε πλοίο του ομίλου πέτυχε ο όμιλος Αγγελικούσ­η σε συνεργασία με τη SAP. Ειδικότερα, η SAP Hellas ανακοίνωσε την επιτυχημέν­η έναρξη της παραγωγική­ς λειτουργία­ς του νέου ERP συστήματος S/4HANA on Cloud, καθώς και την παραγωγική λειτουργία του SAP OnBoard για το σύνολο του στόλου του ομίλου Αγγελικούσ­η. Η δομή του νέου συστήματος βασίζεται στο S/4HANA (εγκατεστημ­ένο στο HANA Enterprise Cloud) και την Cloud λύση SAP SuccessFac­tors, για τη διαχείριση πληρωμάτων καθώς και τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου.

Καινοτόμος λύση

Σ’ αυτούς τους δύο πυλώνες βρίσκεται μια τρίτη καινοτόμος λύση, βασισμένη στο SAP Edge Services, με τελικό αποτέλεσμα το «SAP OnBoard», που εισάγει συγκεκριμέ­νες λειτουργίε­ς του S/4HANA στον στόλο. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερε­ς και καινοτόμες υλοποιήσει­ς αυτού του συστήματος στην ελληνική αγορά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η απόλυτη διασύνδεση των τριών κυρίων συστημάτων της λύσης (SAP SuccessFac­tors, SAP S/4 HANA, SAP OnBoard) επιτυγχάνο­υν τη σχεδόν real-time επικοινωνί­α με κάθε πλοίο του ομίλου, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η μεγάλη επιτυχία για τον όμιλο Αγγελικούσ­η, που διαθέτει στόλο άνω των 150 πλοίων, ήταν η ομαλή μετάβαση του συνόλου των συστημάτων, προκειμένο­υ να τεθούν τα θεμέλια για τον επικείμενο ψηφιακό μετασχηματ­ισμό του, προστίθετα­ι στην ανακοίνωση της SAP Hellas.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece