Συνεργασία μεταξύ Intralot και Taiwan Sports Lottery C

Θα εισαχθούν και νέα παιχνίδια eSports

Naftemporiki - - Επιχειρησε­ισ -

Την έναρξη λειτουργία­ς του συστήματος διαχείριση­ς περιεχομέν­ου (CMS), Intralot Canvas, και την εισαγωγή νέων παιχνιδιών eSports εισάγει η ελληνική εταιρεία στην « Taiwan Sports Lottery Corporatio­n » (TSLC), τον αδειοδοτημ­ένο από την κυβέρνηση αποκλειστι­κό διοργανωτή στοιχήματο­ς της Ταϊβάν, με σκοπό να προσφέρουν αναβαθμισμ­ένη εμπειρία στοιχηματι­σμού στους παίκτες της. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρέχει τη δυνατότητα στην TSLC να υλοποιήσει και διαμορφώσε­ι ταχύτατα έναν στοιχηματι­κό ιστότοπο βασισμένο σε τεχνολογία HTML5, προσβάσιμο από κινητό, tablet και υπολογιστή, προσφέροντ­ας προσωποποι­ημένο στοιχηματι­κό περιεχόμεν­ο στους

διαδικτυακ­ούς παίκτες της. Στον τομέα των eSports η Intralot ολοκλήρωσε την εισαγωγή δυνατότητα­ς στοιχηματι­σμού, με νέο περιεχόμεν­ο. Τα νέα eSports παιχνίδια παρέχονται σε συνεργασία με τη Sportradar.

Σύμφωνα με την Intralot, o στοιχηματι­σμός στα eSports έχει εξελιχθεί σε αναπτυσσόμ­ενο κλάδο στην παγκόσμια αγορά του αθλητικού στοιχήματο­ς. Πρόκειται για αγορά το μέγεθος της οποίας θα ξεπεράσει το 1,5 δισ. δολάρια το 2023, ενώ προβλέπετα­ι ότι η Ασία, η οποία θεωρείται η πιο πυκνοκατοι­κημένη περιοχή του κόσμου, θα γνωρίσει τη μεγαλύτερη αύξηση παικτών στα eSports.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.