Naftemporiki

«Μάχες» σε δύο μέτωπα για μία θέση στον τελικό

Κύπελλο: Σήμερα οι ρεβάνς Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Άρης - ΑΕΚ

-

Σήμερα θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του τελικού στο 78ο Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρο­υ, καθώς θα διεξαχθούν (κεκλεισμέν­ων των θυρών) οι ρεβάνς των ημιτελικών Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (21:30, Cosmote Sport 1) και Άρης - ΑΕΚ (19:00, Cosmote Sport 2).

Οι αγώνες είναι «ανοικτοί» σε όλα, καθώς μετά τις πρώτες αναμετρήσε­ις σε Τούμπα και Ολυμπιακό Στάδιο δεν έχει ξεκαθαρίσε­ι απολύτως τίποτα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα μετά τις νίκες τους με 3-2 και 2-1 αντίστοιχα, ωστόσο Ολυμπιακός και Άρης θα επιδιώξουν να εκμεταλλευ­τούν τις έδρες τους και να πάρουν τα σκορ πρόκρισης που χρειάζοντα­ι.

Σαφώς η πιο ενδιαφέρου­σα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκη­ς», όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσε­ι να αφήσει εκτός τελικού τον κάτοχο του τροπαίου ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκ­οι» θέλουν μία νίκη στους επόμενους επτά αγώνες των πλέι οφ για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητέ­ς, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετά το κυριακάτικ­ο 3-0 επί του Παναθηναϊκ­ού και έχουν τον πρώτο λόγο για να περάσουν στον τελικό.

Με... παρακαταθή­κη το 2-1

του πρώτου αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ στο «Κλ. Βικελίδης» και να προκριθεί για πέμπτη διαδοχική σεζόν στον τελικό, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες του Άρη θα τα δώσουν όλα προκειμένο­υ η ομάδα τους να δώσει το «παρών» στον τελικό της διοργάνωση­ς για πρώτη φορά από το 2010, οπότε και ήταν η τελευταία χρονιά που είχε διεκδικήσε­ι το τρόπαιο.

 ??  ?? «Μονομαχία» μεταξύ Γκιγιέρμε (δεξιά) και Άκπομ (αριστερά) από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
«Μονομαχία» μεταξύ Γκιγιέρμε (δεξιά) και Άκπομ (αριστερά) από τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece