Naftemporiki

56 ξενοδοχεία καραντίνας σε όλη τη χώρα

-

Μέχρι χθες αργά το βράδυ, και χωρίς η λίστα να έχει κλείσει οριστικά, είχαν ανευρεθεί, μετά την αύξηση του αντιτίμου στην οποία προχώρησε η ελληνική κυβέρνηση μέσα στην εβδομάδα, 56 ξενοδοχεία καραντίνας σε όλη τη χώρα.

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: σε Θάσο, Δράμα, Έβρο και Ροδόπη. Περιφέρεια Αττικής: σε Αίγινα και Λεκανοπέδι­ο Αττικής. Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: σε Ικαρία, Λέσβο, Λήμνο και Σάμο. Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: σε Ηλεία, Αχαΐα και Αιτωλοακαρ­νανία. Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: σε Φλώρινα και Καστοριά. Περιφέρεια Ηπείρου: σε Ιωάννι

να και Πρέβεζα. Περιφέρεια Θεσσαλίας: σε Αλόννησο, Σκιάθο, Σκόπελο, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: σε Ζάκυνθο, Ιθάκη, Λευκάδα, Κεφαλλονιά και Κέρκυρα. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: σε Θεσσαλονίκ­η, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική. Περιφέρεια Κρήτης: σε Ηράκλειο. Περιφέρεια Κυκλάδων: σε Άνδρο, Θήρα, Κύθνο, Νάξο και Μικρές Κυκλάδες, Πάρο, Σέριφο, Σίφνο και Τήνο. Περιφέρεια Δωδεκανήσω­ν: σε Κάλυμνο, Κω, Πάτμο και Ρόδο. Περιφέρεια Πελοποννήσ­ου: σε Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία. Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: σε Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Εύβοια και Σκύρο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece