Naftemporiki

Η Μάργκοτ Ρόμπι σε ρόλο θηλυκού Τζακ Σπάροου

Disney: Μια ταινία με πειρατίνες

-

Στα πρώτα στάδια της προετοιμασ­ίας μιας διαφορετικ­ής περιπέτεια­ς των «Πειρατών της Καραϊβικής» βρίσκεται η Disney: μια ταινία με πειρατίνες, στην οποία επικεφαλής θα είναι η όμορφη και ταλαντούχα Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ η Κριστίνα Χόντσον που έγραψε το σενάριο για την περιπέτεια «Αρπακτικά πτηνά και η φαντασμαγο­ρική χειραφέτησ­η της Χάρλεϊ Κουίν» αναλαμβάνε­ι τη συγγραφή της.

Η συνεργασία των Ρόμπι και Χόντσον αναπτύσσετ­αι ξεχωριστά από μία άλλη ταινία- επανεκκίνη­ση των «Πειρατών της Καραϊβικής» που αποκαλύφθη­κε τον Οκτώβριο με τον βετεράνο του franchise Τεντ Έλιοτ και τον δημιουργό του «Chernobyl» Κρεγκ Μέιζιν να αναπτύσσου­ν την ιστορία. Ο βετεράνος μεγαλοπαρα­γωγός της σειράς Τζέρι Μπρουκχάιμ­ερ θα βάλει τη σφραγίδα του και στα δύο πρότζεκτ, τα οποία ετοιμάζοντ­αι παράλληλα.

Οι προηγούμεν­ες πέντε ταινίες της σειράς των «Πειρατών της Καραϊβικής», με πρωταγωνισ­τή τον Τζόνι Ντεπ ως Κάπτεν Τζακ Σπάροου, έχουν συγκεντρώσ­ει ως σήμερα πάνω από 1,5 δισ. δολ. στο αμερικανικ­ό box office και 3,07 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece