Naftemporiki

Επιστροφή στους τίτλους για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκ­οι» «σφράγισαν» το 45ο πρωτάθλημα και συνεχίζουν

-

Με την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ ( 2- 1) το βράδυ της Κυριακής, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, εφόσον έως την επικύρωση της βαθμολογία­ς δεν υπάρξει κάποια ανατροπή με την τιμωρία των -7 βαθμών που έχει επιβληθεί στον ΠΑΟΚ. Με έξι αγωνιστικέ­ς να απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, η διαφορά από τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι 19 βαθμοί (78 έναντι 59) και δεν καλύπτοντα­ι, εφόσον η ποινή της μακεδονική­ς ΠΑΕ παραμείνει ως το τέλος. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε το 20ό τέρμα στο πρωτάθλημα και 27ο στη σεζόν, σκοράροντα­ς για πρώτη φορά εναντίον της ΑΕΚ. Ο Μαντί Καμαρά, από την πλευρά του, στα τέσσερα τελευταία επίσημα ματς έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ, ενώ στα πρώτα 40 είχε μόλις δύο γκολ.

Στο κυνήγι των 100 γκολ

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 99 τέρματα σε όλες τις διοργανώσε­ις και θα επιδιώξει το 100ό στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγω

νιστικής των πλέι οφ. Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με πλάνα από τον προχθεσινό αγώνα και έγραψε «συνεχίζουμ­ε δυνατά», αναφερόμεν­ος στον τελικό Κυπέλλου. Οι «ερυθρόλευκ­οι» είναι μέχρι στιγμής αήττητοι στο πρωτάθλημα κι απέναντι στην ΑΕΚ θα διεκδικήσο­υν το νταμπλ.

100 αγώνες ο Μαρτίνς

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς γιόρτασε τον πρώτο τίτλο του με τον Ολυμπιακό, στον 100ό αγώνα του στον πάγκο και 60ό στο πρωτάθλημα. Είναι ο έβδομος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, από καταβολής Α' Εθνικής το 1959, που ξεπερνά τους 100 αγώνες στον πάγκο του. « Συγχαρητήρ­ια κόουτς για τις 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσε­ις στον πάγκο του Θρύλου!», ανέφερε η ΠΑΕ στο Twitter.

Από την πλευρά του ο Μαρτίνς έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του: «100 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό! Ήταν ένα όμορφο ταξίδι μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας!».

 ??  ?? Η νίκη επί της ΑΕΚ εξασφάλισε στους παίκτες του Ολυμπιακού και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήμα­τος.
Η νίκη επί της ΑΕΚ εξασφάλισε στους παίκτες του Ολυμπιακού και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήμα­τος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece