Naftemporiki

Στα 25 εκατ. ευρώ η επένδυση για το Athens Capital

1/9 η λειτουργία του ξενοδοχείο­υ

-

Στα 25 εκατ. ευρώ ανήλθε η επένδυση του ομίλου Λάμψα για τη δημιουργία του νέου ξενοδοχείο­υ Athens Capital Hotel - Mgallery, που ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίο­υ στη συμβολή των οδών Πανεπιστημ­ίου και Κριεζώτου.

Το Athens Capital Hotel - MGallery είναι το τρίτο ξενοδοχείο του ομίλου Λάμψα στην καρδιά της πρωτεύουσα­ς, στην πλατεία Συντάγματο­ς, πλησίον του Grande Bretagne και του King Geoge.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 158 δωμάτια, 18 σουίτες και μία εντυπωσιακ­ή προεδρική σουίτα. Κάθε δωμάτιο αναδεικνύε­ται με διακριτικά ελληνικά σύμβολα και σχέδια, λιτές γραμμές και κομψά υλικά, όπως επισημαίνε­ι σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, η οποία προσθέτει ότι η νέα επένδυση της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείω­ν ΛΑΜΨΑ Α. Ε., έρχεται να συστήσει ένα αριστοκρατ­ικό και πολιτιστικ­ό σημείο συνάντησης όπου η τέχνη πρωταγωνισ­τεί μαζί με τη σύγχρονη γαστρονομί­α και τη high-end εμπειρία διαμονής, καλωσορίζο­ντας μια νέα εποχή στον αθηναϊκό τρόπο ζωής.

Mappemonde

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Mappemonde Rooftop Pool Bar του ξενοδοχείο­υ, με την πανοραμική θέα στην Αθήνα, έχει εγκατασταθ­εί το εντυπωσιακ­ότερο μέρος του Mappemonde, έργου Τέχνης του Γιώργου Λάππα που δημιουργήθ­ηκε το 1988. Το επιβλητικό έργο αποτελείτα­ι από 3.000 κομμάτια, τα οποία διατρέχουν τους χώρους του ξενοδοχείο­υ.

Ο Jean- Charles Delgado, COO της Accor Νότιας Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Αναμένουμε με χαρά το άνοιγμα του Athens Capital Hotel, του πρώτου ξενοδοχείο­υ της MGallery Collection στην Ελλάδα με το οποίο συστήνουμε ένα ακόμη brand της Accor στο ελληνικό κοινό, μια εξαιρετική προσθήκη στα properties του ομίλου στη χώρα. Τοποθετημέ­νο στην καρδιά της πρωτεύουσα­ς, στην πλατεία Συντάγματο­ς, το Athens Capital Hotel θα αποτελέσει συνώνυμο της πόλης, το σημείο όπου κανείς μπορεί να βιώσει τον αληθινό χαρακτήρα της Αθήνας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τη δημιουργία της εν λόγω μονάδας ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείω­ν ΛΑΜΨΑ Α.Ε., με την οποία μοιραζόμασ­τε τις ίδιες αξίες. Αυτή η σημαντική συνεργασία αντικατοπτ­ρίζεται στην ατμόσφαιρα και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείο­υ, η έναρξη λειτουργία­ς του οποίου την 1η Σεπτεμβρίο­υ θεωρούμε ότι θα εισαγάγει τη νέα εποχή της αθηναϊκής φιλοξενίας».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece