Díjazták a marketinget

Márkaépítés kategóriában érdemelték ki a rangos elismerést az orosháziak

Bekes Megyei Hirlap - - CÍMLAP - Csete Ilona ilona.csete@mediaworks.hu

Rangos szakmai elismerést kapott az orosházi Jövő Építők TDM Egyesület. A Magyar Marketing Szövetség a szervezet innovatív megoldásait, a közösségi portálokon való kreatív és hatékony orosházi, gyopárosi jelenlétet díjazta.

Az Országos KKV Marketing Díj pályázatra a Jövő Építők TDM KH. Egyesület által benyújtott „Facebook.com/gyoparos, mint marketingtevékenységünk zászlóshajója” elnevezésű pályázatot márkaépítés kategóriában a szakmai zsűri színvonalasnak értékelte. Az ezzel járó legrangosabb elismerést Kiss László a napokban tartott szakmai konferencián vette át. – Csapatunk a héten Gyopárosfürdő Facebook-oldalával egyedüli díjazottként, a márkaépítés kategóriában rangos elismerést kapott a Magyar Marketing Szövetségtől. A tavalyi évben a weblappal hoztuk el ugyanezt a díjat — jelentette be keddi sajtótájékoztatóján a Jövő Építők TDM KH Egyesületének vezetője, Kiss László.

A Magyar Marketing Szövetség és a pályázat társkiírója célja a Marketing Gyémánt Védjegy odaítélésével a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével, hogy azok széles körű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag

helyes gyakorlat elterjedéséhez.

— A fővárosban megrendezett szakmai konferencián kaptuk meg a rangos elismerést, ahol több kategóriában is díjazták a szakma kiemelkedő szereplőinek a munkáját. Nagyon sokat jelent ez az elismerés számunkra. Megerősít bennünket abban — miután 2015-ben Gyopáros weboldala kapott hasonló szakmai díjat, idén a Facebook-felülete —, hogy online marketingtevékenységünk jó úton halad. Mindkét felületet mi építettük fel, és a folytatásban is a sikeres megoldásokra törekszünk — nyilatkozta Kiss László. Emlékeztetett: az utóbbi felületnek 2013-ban csupán 1300 követője volt, míg napjainkra ez a szám meghaladja az 50 ezret.

— Folyamatos, több nyelvű kommunikációt folytatunk. Országos lefedettségű nyereményjáték is fut a helyi szállodák bevonásával. Biztosítjuk a folyamatos információ-áramlást, elérési számaink kiemelkedők. A fizetett hirdetések mellett nagy az érdeklődés a fürdő közösségi oldalai iránt is, a Facebookon és az Instagramon egyaránt. Az ilyen eredmények eléréséhez mi a szakmaiságot adjuk, a városvezetés részéről pedig minden támogatást megkapunk ehhez — tette hozzá a TDM elnöke.

Kiss László, a TDM vezetője

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.