HOROSZKÓP

Bekes Megyei Hirlap - - MOZAIK–TV-MŰSOR -

KOS (03. 21.–04. 20.)

Vigyáznia kellene, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával. Főleg az új ismerőseivel legyen óvatos, valaki megbízhatatlanabb, mint gondolná. Délután előnyös feltételeket tud kiharcolni magának.

BIKA

(04. 21.–05. 20.)

A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars a Vízöntő jegyében látható. Ez zűrzavart okoz az életében. Meggondolatlanul reagálhat egy kényes üggyel kapcsolatban, így pedig tovább rontja a helyzetét.

IKREK

(05. 21.–06. 21.)

Ne kapkodjon, mindent sikeresen befejezhet, de csak ha nem kezd bele egy új feladatba anélkül, hogy a régit befejezte volna. Párja nagyon féltékeny lehet, próbálja meggyőzni a szerelméről.

RÁK

(06. 22.–07. 22.)

A Hold a Szűz jegyében áll, ez nem kedvez önnek. Elkalandozhat a figyelme, és könnyelmű hibákat véthet. Jegyezzen fel minden intéznivalót, nehogy megfeledkezzen egy fontos időpontról.

OROSZLÁN

(07. 23.–08. 22.)

Újra lehetősége lesz jól szerepelni, ez pedig komoly elismeréseket is hoz önnek. Ha netán van egy régebbi terve, amely már gey ideje megvalósításra vár, most feltétlenül kezdjen bele.

SZŰZ

(08. 23.–09. 22.)

Ne döntsön egyedül a fontos kérdésekben. Ha legalább a szeretteihez őszinte, akkor kellemes meglepetés érheti – több feladatot átvállalhatnak öntől, mint hitte volna. Így egyszeriben megoldódhat minden gondja. MÉRLEG (09. 23.–10. 22.)

A fizikai erejével próbáljon meg spórolni. A Szűz jegyében álló Hold elveszi az energiáit, és inkább csak nyugtalanná teszi. Lassítson egy kicsit, törődjön ma többet önmagával.

SKORPIÓ

(10. 23.–11. 22.)

Nagy lendülettel kezdi a napot, a munkahelyén sikerek várják. Az otthoni tervei viszont nemcsak sok pénzbe kerülnek, de az erejét is felőrlik. Jobb lenne, ha ezekkel a feladatokkal várna pár napot.

NYILAS

(11. 23.–12. 21.)

Viharfelhők fenyegetik a párkapcsolatát, a rejtett feszültségek most felszínre törhetnek. A felkavaró események után viszont biztosabb alapokra helyezhetik a viszonyukat.

BAK

(12. 22.–01. 20.)

Végre nyugodtabbak a bolygóhatások, kifújhatja magát. A karrierjével kapcsolatos erőfeszítései beérni látszanak, és sikeres pénzügyi alkukat is köthet. Egy régi vita végére meg pontot tehet.

VÍZÖNTŐ

(01. 21.–02. 18.)

Nézeteltérések, feszültségek keletkezhetnek szinte bármelyik kapcsolatában, ügyeljen rá, hogyan reagál ezekre. Ha higgadtan és diplomatikusan fogalmaz, akkor az estéje már jobb lesz.

HALAK

(02. 19.–03. 20.)

Irritálja a munkatársai fecsegése, úgy érzi, sok szükségtelen és értelmetlen dolog is elhangzik. A munkával is nehezen halad, akadályokkal kell számolnia. Ha lehet, fejezze be egy kicsit előbb a munkát, és pihenjen sokat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.