A végén botlott az ULE

A Csabacsűd és a Nagyszénás telel a két csoport élén

Bekes Megyei Hirlap - - SPORT -

KAMUTI SK—KARDOSÖRMÉNYKÚT KSK 1—4 (1—0)

LABDARÚGÁS Megyei III. osztályú mérkőzés. Északi csoport. Kamut. V.: Fekete. G.: Juhász, ill. Mihók 2 (egyet 11-esből), Gulyás, Pimiller. Jó: Jónás, Juhász, Tóth F., Veres, ill. Mihók (a mezőny legjobbja), Radics, Petrovics G.

SZŰCS MÁTYÁS, a Kamut elnöke: — Az élmezőnnyel szemben sajnos mindig csak egyfélidősek vagyunk. GALÁT PÁL: — A második félidőben a szél enyhült. Ezzel együtt a mi játékunk is letisztult és a végére már csak a gólkülönbség volt kérdéses.

KÖRÖSTARCSA KSK— MEZŐMEGYER SE 1—2 (0—2)

Köröstarcsa, 100 néző. V.: Modes. Kiállítva: Szivák (Köröstarcsa) a 20., ill. Laczó (Mezőmegyer, mindkettő második sárga lap után) a 82. percben. G.: Nyeste, ill. Beliczay 2. Jó: Nyeste, Burai, Farkas Gy., Mészáros, ill. Beliczay, Benyovszki, Nagy P., Litauszki.

ZSOMBOK ATTILA: — Egy félidőnyi előnyt adtunk a vendégcsapatnak, a második felvonásban akár meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Tíz emberrel is jól küzdöttünk, de nem sikerült viszszajönnünk a mérkőzésbe. Hálásak vagyunk a közönség egész évi biztatásáért. IFJ. TURCSEK ZOLTÁN: — Rangadóhoz méltó mérkőzésen az első félidőben kihagyott tizenegyes miatt nehézzé tettük a mérkőzést a lelkes hazaiak ellen. Elismerés a fiúknak az őszi teljesítményhez! K. Zs.

GERLAI SE—CSABACSŰDI GYLSE 0—5 (0—2)

Gerla, 50 néző. V.: Baráth. G.: Endrefalvi 3, Bobvos, Kasik. Jó: Huszár, Balázsházi, Zsibrita ill. Nyemcsok, Hraszkó, Kasik, Bobvos, Enderfalvi

ZSOMBORI ZSIGMOND: — A jobb erőkből álló bajnokesélyes könyörtelenül kihasználta a hibáinkat, de voltak időszakok a mérkőzésen, amikor nem csak velük kellett megküzdenünk. SONKOLY LAJOS: — Magabiztos játékkal, végig fegyelmezetten futballozva megérdemelt győzelmet szereztünk. Zs. Zs.

MEZŐBERÉNYI LE—KÖTEGYÁNI FC 11—0 (5—0)

Mezőberény, 50 néző. V.: Erdősi. Kiállítva: Horváth Á. (Kötegyán, második sárga lap után) a 35. percben. G.: Kajlik 4, Lakatos R. 3, Benyovszki J. 2 (mindkettőt

11-esből), Tóth Cs., Hoffmann. Jó: Benyovszki J., Kajlik, Tóth Cs., Kanó, Rau, Benyovszki R., ill. Márta, Berke, Ilisoi.

GÁL ANDRÁS: — Gyenge játékkal is magabiztos győzelmet arattunk. Hálásak vagyunk a nézőinknek az egész éves támogatásért! BALOGH CSABA: — Végre, vége! Remélem, a jövőben szebb napokat fog megélni a kötegyáni futball! B. R.

KÉTSOPRONYI RSE— MEZŐGYÁNI SK 6—2 (3—1)

Kétsoprony. V.: Kundla. G.: Dananaj P. 2, Lestyán, Mazán J., Krizsán P., Surin, ill. Szőke 2. Jó: Surin, Szucsigán, Dananaj P., ill. Tóbiás, Czeglédi.

ANCSIN PÉTER: — Megérdemelten térhetünk pihenőre, remélem, a sérültjeink rendbe jönnek a tavaszkezdésre. SZŐKE ZOLTÁN: —Nehéz mit mondani. Tartalékosan álltunk ki, de így is hetven percig játékban voltunk. Tavaszra erősítenünk kell, ha előre akarunk lépni. A. P.

TELEKGERENDÁSI SC— ZSADÁNYI KSE 4—1 (2—0)

Telekgerendás, 50 néző. V.: László I. G.: Szalai, Hrabovszki J. 2-2, ill. Jónás. Jó: Hrabovszki J., Szalai, Gyovai, Szabó K., Ágoston, ill. Jónás. ONÁKA ZOLTÁN mb. edző: — Jó eredménnyel zártuk az őszt. Sikerült

annyi pontot összegyűjteni, amennyi a katicának van. MUNTYÁN SÁNDOR: — Sajnos a mai napon ennyire tellett az erőnkből. O. Z.

NAGYSZÉNÁSI SE—MEDGYESBODZÁS SE 5—2 (4—1)

Déli csoport. Nagyszénás, 120 néző. V.: Rakonczás. G.: Vincze 2, Szilágyi, Zábrák, Trenka, ill. Sódar, Deák J. Jó: Zábrák, Hatfaludy, Baki, Asztalos, ill. Baukó, Zsadány, Deák J.

BOÉR ZSOLT: — A mai teljesítményünk hagyott kívánni valót maga után, de az őszi elsőségünk óriási teljesítmény a CSAPAT részéről. A nyáron rengeteg új játékos érkezett, ezért is nagyon jó ez az eredmény. Hálásak vagyunk szurkolóink egész éves biztatásáért, és ugyancsak hálával tartozunk a vezetőinknek, hogy megteremtették a nyugodt hátteret a munkához. SZIVÁK IMRE: — Tartalékos csapattal helytálltunk a bajnokesélyes otthonában, sőt kis szerencsével akár szorosabb eredmény is születhetett volna.

B. Zs.

VÉGEGYHÁZI SE—BÉKÉSSÁMSONI SK 2—2 (1—1)

Végegyháza, 80 néző. V.: Szatai. Kiállítva: Arany (Békéssámson, második sárga lap után) a 79. percben. G.: Pintér, Harczman, ill. Kerekes M., id. Zádori.

Jó: Harczman, Sári M., Lomjánszki ill. Vancsó, Baliga, Kerekes id. Zádori, Laduver.

MRACSKÓ MIHÁLY: — Ez az zárómérkőzés hűen tükrözte az egész őszi szereplésünket. KEREKES

GYÖRGY, a Békéssámson elnöke: — A mutatott játék alapján igazságos a döntetlen annak ellenére is, hogy a játékvezető többször is ellenünkre tévedett. B. M.

PUSZTAFÖLDVÁR— DOMBEGYHÁZ 2—7 (1—2)

Pusztaföldvár, 50 néző. V.: Farkas Cs. G.: Bús, Kozma, ill. Lugasi 2, Kovács K., Bessenyei, Hoksza D. (11-esből), Vasadi, Németh (öngól). Jó: Szekeres, Kozma, Németh, Szűrszabó, Tasi, ill. az egész csapat.

KOVÁCS LAJOS: — Minden elismerésem a csapatnak azért, mert ezt az őszi szezont végigcsinálták. Az építkezés nem könnyű, de dolgozunk tovább egy szebb tavasz reményében. Elismerésem a vendégcsapatnak! NEMCZOV RÓBERT: — Utolsó mérkőzésünket megérdemelten nyertük meg egy lelkesen küzdő Pusztaföldvár otthonában. K. L.

MAGYARBÁNHEGYESI FC— KASZAPER FC 6—2 (0—2)

Magyarbánhegyes, 100 néző. V.: Gebei. G.: Málik 4, Bozsár 2, ill. Csenki (11-esből), Szabó G. Jó: Málik, Bozsár, ill. Szabó G.

MURÁNYI ZSOLT, a Magyarbánhegyesi FC elnöke: — A 2. félidei jó játékunkkal egy szimpatikus Kaszapert győztünk le. KERESZTES ISTVÁN: — Ez a mérkőzés híven tükrözte az őszi idényünket.

S. K.

GÁDOROS SE—OROSHÁZI MTKULE 1913 2—0 (1—0)

Gádoros, 100 néző. V.: Telek. Kiállítva: Szabó F. (rúgásért) a 65., Jámborcsik (mindkettő Gádoros, második sárga lap után) a 89., ill. Lövei (OMTK-ULE, rúgásért) a 91. percben. G.: Mucsi, Holecska. Jó: az egész csapat, ill. Germán, Elekes, Kánya, Boros.

PISONT ANDRÁS: — A játékunk alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Méltóképpen búcsúztunk az ősztől. Ezzel a győzelemmel elértük a célunkat. GYIMESI ANDRÁS: — Megérdemelt hazai győzelem. P. A.

TÓTKOMLÓSI TC II.—GERENDÁS ISE 2—0 (0—0)

Tótkomlós, 100 néző. V.: Gyuga. G.: Garai, Poljak M. Jó:Nyíregyházki, Vetró, Garai, Moszheim ill. Németh, Sárvári.

PAPP LAJOS: — Két mérkőzésre való helyzetből megérdemelt győzelmet arattunk a szimpatikus Gerendás ellen. Hálás vagyok az összes játékosomnak, edzőkollégának és nem utolsósorban a TTC elnökségének, hogy segítették ezt a csapatot a megye háromban. KURILLA ZOLTÁN, a Gerendás elnöke: — Sajnos csak ennyire futotta az erőnkből. Elismerésem az ellenfélnek! L. D.

KEVERMES SE—MAGYARBÁNHEGYESI TC 4—3 (3—3)

Kevermes, 80 néző. V.: Bálint Z. Kiállítva: Németh A. (Kevermes, a játékvezető megsértéséért) a 33. percben. G.: Héjjas, Pain, Bauer, Kukla D., ill. Farkas T., Varga G., Matuz T. Jó: Bauer, Kukla D., Kukla L., Pain, Héjjas, Koós, Povázsai, ill. Mező, Matuz T., Szakál, Farkas T.

LANTOS ZOLTÁN: — Ehhez a győzelemhez minden egyes játékosom maximális hozzáállására volt szükség. Ez meg is valósult, győzelmünk ennek köszönhető. Ez az eredmény azért értékes, mert csapatunk hatvan percig emberhátrányban futballozott. KINTNER JÁNOS: — Fordulatos, iramos, kiélezett mérkőzésen sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul, ami a kilencvenkettedik percben megboszszulta magát.

Létszámfölényben a világosabb nadrágos csabacsűdiek. A Gerla öt gólt kapott az őszi bajnoktól

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.