Mégsem marad el a keresztúri teremfoci

Bekes Megyei Hirlap - - SPORT -

Idén is megrendezi az önkormányzat a teremlabdarúgó-bajnokságot Sarkadkeresztúron. A torna november 26-án kezdődik – mondta lapunknak Bakucz Péter polgármester, reagálva a szárnyra kapott pletykákra.

Korábban felröppent az a hír, mely szerint vagy egyáltalán nem rendezik meg a teremlabdarúgó-bajnokságot idén vagy azt csak később kezdik el. Ez a helyiek körében nagy felzúdulást keltett, mivel a torna több mint tízéves hagyományokra tekint vissza, illetve azon minden évben több mint tíz csapat mérte össze tudását, továbbá szórakozási lehetőséget nyújtott a sarkadkeresztúriaknak.

Közben egy plakát is nyilvánosságot látott, melyben Bakucz Péter polgármester azt írta, hogy a hagyományok tiszteletét szem előtt tartva a képviselő-testület támogatná a teremlabdarúgó-bajnokság megszervezését, ugyanakkor az időpontban nem jutott dűlőre a grémium: sem az nem kapott többséget, hogy november végén, sem az, hogy december 18-a után legyen a kezdés.

Bakucz Péter lapunknak azt nyilatkozta, hogy az önkormányzat idén is megszervezi a tornát. Az első fordulóra november 26-án kerül sor. Hogy hány csapattal rendezik meg a bajnokságot, egyelőre nem tudni, a nevezéseket szerdáig lehet leadni. L. B.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.