Veretlenül menetel a Gyulai Amazonok

Bekes Megyei Hirlap - - SPORT -

FUTSAL A remek sorozatot maga mögött tudó és az NB II Keleti csoportját vezető Gyulai Amazonok csapata a nagy múltú MVFC-Berettyóújfalu gárdáját fogadta. Az elejétől kezdve nagy iramot diktáltak a hazaiak, a vendégek meddő támadásokat vezettek. Kilenc percet kellett várni az első gólig, Bálint Kata gyönyörű egyéni villanását nem tudta védeni Tóth Renáta. A gól után is Molnárné Irénke tanítványai irányították a mérkőzést, Tóth Anitáék nem igazán találtak fogást a nagyon jól védekező fürdővárosaikon. A 14. percben Bálint Rebeka gólja még jobban fellendítette a gyulaiak játékát, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de Tóth sokszor megmentette csapatát a góltól. A második játékrész 1. percében Bálint Rebeka megszerezte második saját, csapata harmadik találatát, majd Perjési a 26. percben eldöntötte a három pont sorsát. A 36. percben Pozsgai szabálytalankodott Pilán ellen, és az emberelőnyt góllal büntetve, Bálint Kata beállította az 5–0s végeredményt.

MOLNÁR ZOLTÁNNÉ: – Ilyen arányban is megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A lányok azonban tudnak ennél jobban is játszani, helyzeteinket jobban ki kellene használni. Most jön egy rövidebb szünet, jót tesz a kisebb sérülésekkel bajlódó játékosaimnak. Elismerésem a csapatnak!

GYULAI AMAZONOK–MVFCBERET-TYÓÚJFALU 5–0 (2–0)

NB II-es női mérkőzés. Gyula, 150 néző. V.: Boda, Szelezsán, Nagy L. Gyula: Deák – Papp L., Perjési, Fülöp D., Bálint R. Cs.: Pilán, Csontos, Balogh N., Bálint K., Erdélyi, Molnár Á., Kurai. edző: Molnár Zoltánné. G.: Bálint K., Bálint R. 2-2, Perjési. Bálint Rebeka (labdával) elemében volt, két gólt is szerzett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.