HOROSZKÓP

Bekes Megyei Hirlap - - MOZAIK–TV-MŰSOR -

KOS (03. 21.–04. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében áll, ön pedig végre nyugalmat talál. Talán még szentimentálissá is válhat. Ebben semmi rossz nincs, nagyon is rokonszenvesnek fogják találni. Főleg a párja.

BIKA (04. 21.–05. 20.)

A szerelem, a boldogság és az érzékiség kerül most előtérbe. Töltsön minél több időt a párjával. Ha ön egyedülálló, akkor este az ismerősei bemutathatnak önnek valakit, aki rögtön meghódítja a szívét.

IKREK (05. 21.–06. 21.)

Bosszantó félreértésekkel indul a nap, feszültségek jelentkezhetnek. Vegye lazára a dolgokat. Inkább az eszére hallgasson a döntéseiben, mint a szívére, mert az érzései most tévútra terelhetik.

RÁK (06. 22.–07. 22.)

Ez lesz a hét legjobb napja. Egy barátságos szó vagy mosoly nagy hatással lehet önre és nagy ajándékot jelenthet másoknak is. Valaki a segítségét kéri, és hálás lesz az önzetlen támogatásért.

OROSZLÁN (07. 23.–08. 22.)

Az előző napokban körvonalazódó változások most már egyértelművé válnak. Rugalmasan viszonyuljon a körülményekhez. Nehéz döntést kell hoznia, beszélje át a problémáit a párjával.

SZŰZ (08. 23.–09. 22.)

Bár ma semmi kedve a munkához, mégis bizonyítania kell a rátermettségét. Még egy kicsit koncentráljon, feszítse meg magát, ennek meg lesz az eredménye. Az estét már nyugalomban, kikapcsolódással töltheti.

MÉRLEG (09. 23.–10. 22.)

Ez a nap fárasztó lesz ugyan, de lehetőséget ad a hivatásában az előrelépésre. De minden tudását, képességét be kell vetnie. Jó érzés lesz, ha látja majd, hogy sikerült megoldania egy nehéz feladatot.

SKORPIÓ (10. 23.–11. 22.)

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma a család kerül a középpontba, ha valakinek valami nyomja a szívét, ön azonnal a segítségére siet. Gyorsan találja megoldást. A sikerre sem kell sokáig várnia.

NYILAS (11. 23.–12. 21.)

Helyes úton jár, de szüksége lenne egy kis pihenésre is, mert kissé bizonytalanul áll a lábán. Figyeljen az egészségére! Anyagilag fellélegezhet, sikerül a legsürgősebb számláit gyorsan rendeznie.

BAK (12. 22.–01. 20.)

Ma ne hozzon döntéseket a megérzései alapján, gondoljon át mindent racionálisan még egyszer. Szívesen áll ki másokért, és örül, ha segíteni tud, de azért nem árt, ha meghúzza a határokat is.

VÍZÖNTŐ (01. 21.–02. 18.)

A szerencse most ön mellett áll, ám kisebb kudarcok miatt hajlamos hamar pesszimistává válni. Pedig türelmetlenségével nem gyorsítja fel a dolgokat, épp ellenkezőleg, megnehezíti a helyzetet.

HALAK (02. 19.–03. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez csodálatos konstelláció a szerelemhez. Egy régi ismeretségből most nagy szenvedély alakulhat, talán mindig is többet jelentettek egymásnak. Fogadja el azt, amivel meg szeretnék ajándékozni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.