Fordítani tudtak a vendégek

Egy félidőnyi jó békési támadójáték a nyírségi együttes ellen

Bekes Megyei Hirlap - - SPORT -

CALLE PUBFOOD BÉKÉS–NYÍREGYHÁZA BLUE SHARKS 79:88 (20:20, 29:21, 12:18, 18:29)

KOSÁRLABDA NB I B-s férfi bajnoki mérkőzés. Békés, 150 néző. V.: Menyhárt, Kapusi, Győrki. Békés: KRISZTICS (28/12), KOMA (20), NAGY B. (14/3), Kertész (8), Molnár Á. (3/3). Cs.: Zsíros (2), Gruda (4), Nagy Cs. Edző: Balog Vilmos, Balog Lajos. A Nyíregyháza legjobb dobói: Gant (25), Czura (19/6), Fazekas (16/6).

Az első félidőben eddigi legjobb támadójátékát produkálta a Békés, amit mutat a 49 szerzett pont. A hazaiak védekezésben is többé-kevésbé megvalósították az edzőpáros elképze- léseit. A 3. negyedben a nyírségiek emberfogásról zónára tértek át, ami megpecsételte a Békés sorsát. A 4. játékban mindent megpróbált a Békés, ám a sok fault miatt a vendégek sorban dobták a büntetőket, melyeket jó arányban értékesítettek. Vereséggel kezdte a Békés az új esztendőt, a gárda vasárnap Nagykőrösön javíthat.

BALOG VILMOS: – Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert az első félidőben látottak alapján más eredményre számítottunk. Az utolsó szakaszban sajnos nagyon görcsössé váltunk. A vetélytársaink helyzete javult, az Eger a Miskolcot, a Salgótarján a Honvédot győzte le.

fehér mezes békésiek hazai pályán szenvedtek vereséget

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.