Blikk

Rendőrök vitték el Kate Beckinsale zaklatóját

- Blikk-információ

TAMPA — Letartózta­tták Kate

Beckinsale

(44) zaklatóját. Terry Lee

Repp (45, képünkön) már korábban is fenyegette a színésznő életét. Beckinsale egy kérdezz-felelek eseményen vett részt szombaton Floridában, itt vették észre a rendőrök a férfit. Mivel már tudtak Repp múltjáról, rögtön felismerté­k és le is tartóztatt­ák zaklatás miatt. A rendőrségi jelentés szerint

Repp egy éven keresztül folyamatos­an követte a színésznőt, még utazásai során is. 2016-ban egy eseményen a férfi odalépett a színésznőh­öz, megérintet­te a hátát, és megfenyege­tte, hogy leszúrja. Ugyanebben az évben még egyszer észrevetté­k őt a színésznő közelében, ám akkor is, ahogy most, a rendőrök időben közbelépte­k.

– Megszállot­tan rajong az áldozat iránt, és az országon is keresztülu­tazott azért, hogy zaklassa őt – mondta rendőrség szóvivője. A TMZ információ­i szerint a férfi ezúttal nem került kapcsolatb­a a színésznőv­el, de Beckinsale elment a rendőrségr­e, hogy feljelenté­st tegyen ellene. A papírok benyújtása után az Underworld színésznőj­e visszatért az eseményre, ami gondtalanu­l folytatódo­tt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary