Rendőrök vitték el Kate Beckinsale zaklatóját

BLIKK - - Sztárok És Sztorik - Blikk-információ

TAMPA — Letartóztatták Kate

Beckinsale

(44) zaklatóját. Terry Lee

Repp (45, képünkön) már korábban is fenyegette a színésznő életét. Beckinsale egy kérdezz-felelek eseményen vett részt szombaton Floridában, itt vették észre a rendőrök a férfit. Mivel már tudtak Repp múltjáról, rögtön felismerték és le is tartóztatták zaklatás miatt. A rendőrségi jelentés szerint

Repp egy éven keresztül folyamatosan követte a színésznőt, még utazásai során is. 2016-ban egy eseményen a férfi odalépett a színésznőhöz, megérintette a hátát, és megfenyegette, hogy leszúrja. Ugyanebben az évben még egyszer észrevették őt a színésznő közelében, ám akkor is, ahogy most, a rendőrök időben közbeléptek.

– Megszállottan rajong az áldozat iránt, és az országon is keresztülutazott azért, hogy zaklassa őt – mondta rendőrség szóvivője. A TMZ információi szerint a férfi ezúttal nem került kapcsolatba a színésznővel, de Beckinsale elment a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen ellene. A papírok benyújtása után az Underworld színésznője visszatért az eseményre, ami gondtalanul folytatódott.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.