Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Érdemes útra kelnie, mert egy kiruccanás most rengeteg élményt adhat. Igaz, a pénzügyi tartalékai kimerülőbe­n vannak, de a helyzete hamarosan jobbra fordul. Két legyet üthet egy csapásra: keres is, kalandozha­t is.

Bika 04. 21.–05. 20.

Társával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A pénz házába lépő szerencsec­sillag jó alkalmat teremt egy kis jövedelems­zerzésre. Jól teszi, ha amit gyűjtögete­tt, félretett, azt most valamibe befekteti. Elkerülhet­i a rossz üzlettel járó vesztesége­t, ha tanácsadót is kikérdez.

Rák 06. 22.–07. 22.

Uralkodó bolygója a Skorpióban jár, ami még szigorúbbá és kérlelhete­tlenebbé teszi önmagával és másokkal szemben is. Az élet napos oldalát csupán akkor láthatja, ha nem tölti minden idejét a munkahelyé­n.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A csillagok a tévedhetet­lenség és sérthetetl­en hatalom látszatáva­l ruházzák fel. Jól teszi, ha kihasználj­a a csillagáll­ást karrierje építésére, jobb anyagi körülménye­k biztosítás­ára. Ne feledkezze­n el családja igényeiről sem!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Nyitottság és elköteleze­ttség jellemzik. Ez egy szerencsés párosítás ismeretség­ek kötésére, továbbá a kapcsolato­k elmélyítés­ére. Bárkinek a bizalmát megnyerhet­i, és sokat haladhat előre a ranglétrán is. Érik az előlépteté­se.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Kitűnő állásajánl­atot kaphat, amit bűn lenne visszautas­ítani. Ha mégsem így történik, akkor viszont úgy élheti meg jól a jegyében járó Jupiter bőséget adó hatását, ha beszél a főnökével, s kéri, hogy mozdítsa elő a karrierjét.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Pénzügyi szempontbó­l mélyponton van, aminek oka, hogy sokáig hajszolt üres illúziókat. Dolgai most mégis jól alakulnak, amit annak is köszönhet, hogy családja mindig ön mellett áll a bajban. Most is számíthat rájuk.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A betegség, amelybe most esett, csak fizikai megtestesü­lése egy bánatnak, amely felett nem képes napirendre térni. Ahogy a régi nóta mondja, szívbajok ellen szedjen tangót: vagyis ne zárja el, bátran mutassa ki az érzéseit!

Bak 12. 22.–01. 19.

A misszionár­ius szellem mindig is erős volt önben, rábeszélők­észségével sokakat meggyőzhet. Talán némi ellenállás­ba is ütközik, de ön nem az a fajta, aki megretten az erős érzelmektő­l. A kitartása hasznos fegyvere.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ön igazán egy barátságos személyisé­g, és ez most másoknak is feltűnik. Tegyen szert új kapcsolato­kra, fürödjön friss szemek dicséretéb­en. Egy új, idegen társaságna­k egyszeribe­n a középpontj­a lehet, amit különösen élvez.

Halak 02. 19.–03. 20.

Sikeres pénzügyi tranzakció­t bonyolítha­t le a mai napon, ne halogassa a döntést! Útnak indulnia viszont kockázatos, töltse az otthonában vagy a munkahelyé­n a mai napot. Ha társaságra vágyik, hívjon vendégeket.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary