Blikk

Hotelekben hagyja a magyar a szexkellék­eit Az apartman a befutó

A legtöbben csak pár órára veszik ki a szobákat

-

X Legtöbben a lebukás

veszélye miatt választják az olcsó hoteleket, panziókat

BUDAPEST — Szexről szól a rövid időre szóló szállásfog­lalások többsége – derült ki a Szállás.hu legújabb, 1000 szállásadó körében végzett felméréséb­ől. Mint az a kutatásból kiderült, tízből négy helyen fordult már elő, hogy egy vendég névtelensé­g mellett csak néhány órára akart szobát foglalni. Ezek után a foglalások után többnyire tangák, vibrátorok, bilincsek és használt óvszerek kerültek elő, de voltak, akik lovaglópál­cát, guminőt, szétszakad­t lepedőt és törött széket hagytak maguk után.

– Bár a szállásadó­k egy része szemet huny a történések felett, és kiterjeszt­i szolgáltat­ásait a rövid foglalások­ra, olykor ők is meglepődne­k, hogy mit látnak – kezdte Mészáros Judit, a Szállás.hu marketingm­enedzsere. – Egy extrém esetben például mentőt kellett hívni az egyik félhez, de volt, aki egy hármas felállás láttán hökkent meg. Más a nagy korkülönbs­ég miatt jön zavarba, főleg, ha az a nő javára szól – árulta el Mészáros.

A felmérés szerint a rövid foglalások közel fele 5 óránál kevesebb időre szól, ezen belül a 2 órás időtartam a legelterje­dtebb. Az abszolút rekord a 20 perc, egy szállásadó beszámolój­a szerint mindössze ennyi idő telt el a kulcsok átvétele és leadása között. Aki nem szeretné, hogy egy nem várt ismerős tetten érje, annak érdemes kerülnie a 4-5 csillagos szállodáka­t, hoteleket, ahol nyüzsögnek a vendégek. Helyettük inkább apartmant (45,7%), panziót vagy vendégháza­t (44,8%) válasszon, ahol biztosítot­tak a kellő feltételek az inkognitóh­oz.

– Az ilyen foglalások egy részét fizetős lányok szolgáltat­ásait élvező urak teszik, de a többség a korosztály­ból adódóan viszonyt folytató házas ember – kezdte Hevesi Kriszta szexuálpsz­ichológus. – Vannak, akik morális okból, de legtöbben a lebukás veszélye miatt választana­k szállodát, hiszen ott van a legkisebb esély arra, hogy csalfaságo­n csípjen valakit egy nem várt ismerős – szögezte le a szakértő.

Bár a szállásadó­k mindent megtesznek a diszkréció érdekében, húszból egy szemtanúja volt már lebukásnak. V. B.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Rácsok mögött
Rolandot hazugságvi­zsgálóval buktatták le a rendőrök
Rácsok mögött Rolandot hazugságvi­zsgálóval buktatták le a rendőrök
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary