Hotelekben hagyja a magyar a szexkellékeit Az apartman a befutó

A legtöbben csak pár órára veszik ki a szobákat

BLIKK - - Aktuális -

X Legtöbben a lebukás

veszélye miatt választják az olcsó hoteleket, panziókat

BUDAPEST — Szexről szól a rövid időre szóló szállásfoglalások többsége – derült ki a Szállás.hu legújabb, 1000 szállásadó körében végzett felméréséből. Mint az a kutatásból kiderült, tízből négy helyen fordult már elő, hogy egy vendég névtelenség mellett csak néhány órára akart szobát foglalni. Ezek után a foglalások után többnyire tangák, vibrátorok, bilincsek és használt óvszerek kerültek elő, de voltak, akik lovaglópálcát, guminőt, szétszakadt lepedőt és törött széket hagytak maguk után.

– Bár a szállásadók egy része szemet huny a történések felett, és kiterjeszti szolgáltatásait a rövid foglalásokra, olykor ők is meglepődnek, hogy mit látnak – kezdte Mészáros Judit, a Szállás.hu marketingmenedzsere. – Egy extrém esetben például mentőt kellett hívni az egyik félhez, de volt, aki egy hármas felállás láttán hökkent meg. Más a nagy korkülönbség miatt jön zavarba, főleg, ha az a nő javára szól – árulta el Mészáros.

A felmérés szerint a rövid foglalások közel fele 5 óránál kevesebb időre szól, ezen belül a 2 órás időtartam a legelterjedtebb. Az abszolút rekord a 20 perc, egy szállásadó beszámolója szerint mindössze ennyi idő telt el a kulcsok átvétele és leadása között. Aki nem szeretné, hogy egy nem várt ismerős tetten érje, annak érdemes kerülnie a 4-5 csillagos szállodákat, hoteleket, ahol nyüzsögnek a vendégek. Helyettük inkább apartmant (45,7%), panziót vagy vendégházat (44,8%) válasszon, ahol biztosítottak a kellő feltételek az inkognitóhoz.

– Az ilyen foglalások egy részét fizetős lányok szolgáltatásait élvező urak teszik, de a többség a korosztályból adódóan viszonyt folytató házas ember – kezdte Hevesi Kriszta szexuálpszichológus. – Vannak, akik morális okból, de legtöbben a lebukás veszélye miatt választanak szállodát, hiszen ott van a legkisebb esély arra, hogy csalfaságon csípjen valakit egy nem várt ismerős – szögezte le a szakértő.

Bár a szállásadók mindent megtesznek a diszkréció érdekében, húszból egy szemtanúja volt már lebukásnak. V. B.

Rácsok mögött

Rolandot hazugságvizsgálóval buktatták le a rendőrök

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.