Már várja Majkáék ugratását Stohl András

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

BUDAPEST — Az első adásban még csak egy kartonfigura formájában „zsűrizett” Stohl András (50) a Sztárban sztárban, vasárnap azonban már teljes valójában jelen lesz. A színész életében először vállalt ilyen feladatot, de a Blikknek elárulta, nem izgul. Még úgy sem, hogy a három másik zsűritag, Liptai Claudia, Majka és Papp Szabi egymás ugratásából ötösre vizsgáztak az első adásban, az egyik célpontjuk pedig épp a hiányzó Stohl volt.

– Egy kicsit szokatlan helyzet volt, de abszolút szórakoztatóan oldották meg, nem gondoltam,

hogy ennyire pörögnek majd és ennyire viccesek lesznek a zsűritársaim – árulta el a színész, aki bevallotta, meglepte az első adás. Azt azonban nem árulta el, van-e kedvence.

– Még nem voltam zsűritag korábban, de ebben a helyzetben szerintem nem lenne helyes, ha állást foglalnék, nem is szeretnék. Annyit elárulhatok, nagyon sok meglepetés volt számomra, sok szereplőtől sokkal jobbat kaptam, mint amire számítottam. Nem gondoltam, hogy ennyire profik lesznek az énekesek, így nem lesz könnyű dolgom – mondta a műsorról Stohl, aki a zsűritagokkal való közös munkát is nagyon várja, hiszen többségüket jól ismeri.

– Szabin kívül jól ismerem a zsűri többi tagját, Majka abban a műsorban tűnt fel, amit én vezettem, Claudiával pedig egy időben jártunk a főiskolára – sorolta a kapcsolódási pontokat a színész. – Én önmagamat szeretném adni, hogy ez mennyire megy el a vicc felé, az majd az adott helyzetben kiderül. B. P.

Komoly tervek A színész életében először lesz zsűritag egy műsorban

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.