George Clooney: Négyszer sírok a fáradtságtól

Nagyobb meló az apaság, mint gondolta

BLIKK - - A Világ Hirdetés -

X Fiukat egy jávorszarvashoz hasonlította,

míg lányuk egy

gyönyörű pici lény

TORONTO — Őszintén vallott az apaság nehézségeiről George Clooney (56)! A sztár a Torontói Filmfesztiválon törte meg a hallgatást.

– Ők nem sírnak. Én többet sírok, mint ők. Naponta négyszer sírok, mert olyan fáradt vagyok. Hé, emlékszel még arra, amikor szingli voltál, és nem kellett azon aggódnod, hogy embereket tarts életben? Nem volt az nagyszerű? – viccelődött a színész, akin meg is látszik a három hónap kialvatlanság, amióta édesapaként igyekszik helytállni. Clooney fogyott, és tisztán kivehetőek a gyermekágyi időszakban szerzett ráncok a szeme alatt. Az viszont kétségtelen, hogy nagyon boldog apuka, interjú közben büszkén mutogatott fotót is a gyermekeiről.

– Egyértelműen meg tudod mondani, hogy melyik a fiú, igaz? Dupla olyan nagy, mint a testvére. A fiunk egy jávorszarvas, a lányunk viszont egy picike, gyönyörű lény. Most Los Angelesben vannak, az anyjuk reggel küldte ezeket a fotókat róluk – áradozott Clooney. Neje, Amal Clooney (39) júniusban hozta világra az ikreket: Ellát és Alexandert.

– Bár volt némi fogalmam arról, hogy milyen lesz az élet, hiszen a barátaimnak vannak gyerekei – és vagy húsznak közülük én vagyok a keresztapja – ez nem csak duplaannyi munka, sokkal több annál! Ráadásul a munka nagy része nem rám hárul, mert ennek a két tökfejnek fogalma sincs róla, hogy a világon vagyok – nevetett az édesapa. – Csak enni akarnak, nekem pedig nincs semmim, amiből enni tudnék nekik adni, leszámítva néha a cumisüveget. Ennek örülnek, de most még Amal a mindenük. Én nem is teljesen értem, hogy mi történik. Hihetetlenül csodálom a feleségemet, aki szoptatja őket, és mindössze két órákat tud aludni szoptatások után. Nagyon jó látni azt a szeretetet, amit iránta éreznek – vallotta be Clooney. F. F. Mielőtt George Clooney találkozott a sztárügyvéd Amal Alamuddinnal azt hitte, hogy neki már soha nem lesz családja. – Bele is nyugodtam abba, hogy a karrierem került előtérbe – mondta a világsztár, aztán Amal elcsavarta a fejét.

Boldog, de roppant fáradt Clooney szülők

George csodálja Amalt azért, amit a gyerekekért tesz

Első fotó az egyik piciről

Velencében készült a kép

Az hitte, soha nem lesz gyermeke

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.