Kiderült, ki lesz az X-Faktor új döntőse

Bereznay Dániel ugrik be a kilépő Krisztián helyett A pszichiátriára kerülő fiatal énekes helyett hívták vissza a műsorba

BLIKK - - Címlap -

Az X-Faktort a héten önként feladó Krisztián helyére a Blikk értesülései szerint Bereznay Dániel kerül. A fiatal tehetség a mentorházig jutott, ahonnan a múlt héten esett ki. Most azonban élőben is énekelhet!

BUDAPEST — Újabb énekes csatlakozik az X-Faktor ma esti döntőjében a 11 legjobbhoz – értesült a Blikk. A tehetségkutató stúdiójában azt suttogják, hogy a héten a műsorból önként távozó Nagy Krisztián (20) helyére Bereznay Dániel (17) lép majd. Radics Gigi (21) mentoraltjai közül Krisztián szellemi kimerültségre hivatkozva feladta a tehetségkutatót, és azóta is pszichiátriai osztályon kezelik.

Hét közepén még senki nem tudta, kerül-e valaki Nagy helyére, ám lapunk megtudta, az RTL Klub vezetősége úgy döntött: kiegészíti a csapatot.

– A műsor korábbi 6 évadában az élő show-t legalább 12 énekes kezdte meg – egy kivétellel, amikor 13 versenyző volt –, így a csatorna vezetői úgy döntöttek, megtartják a formátumot, és visszahívnak valakit, aki múlt héten kiesett a mentorházból. Gigi mentoráltjai közül többen is jól teljesítettek, ám Dani volt az, akit Gigi a mentorházban nem küldött haza, hanem mentortársaira bízott, így nem meglepő, hogy őt hívják vissza, hiszen ez a logikus és szabályszerű – árulta el egy stábtag. A Blikk kiderítette, hogy Dani csütörtök este tért haza Angliából, hogy egyenesen az X-Faktor próbájára siessen.

– Dani időközben Londonba utazott, mivel egyáltalán nem számított rá, hogy végül bekerül a műsorba. Meglepetésszerűen érte a hívás, ám pár perc gondolkodás után igent mondott, és azonnal hazarepült. Ez élete nagy lehetősége, hiszen évek óta erről álmodozik – magyarázta az informátor, aki szerint Dani jelenleg is lázasan és izgalommal készülődik a ma esti élő show-ra.

– Nyolc éve kezdtem el komolyabban foglalkozni az énekléssel. Másfél éve már énektanárhoz is járok, és bár apukám már két éve is győzködött, hogy jelentkezzek, most éreztem magam elég érettnek ahhoz, hogy belevágjak. Anyukám viszont kicsit félt, de természetesen ő is mindenben támogat – nyilatkozta korábban a Blikknek Dani, akit Mézes Norberttel és Gulyás Rolanddal együtt Gigi vesz a szárnyai alá.

T. T. Tavaly is az utolsó pillanatban változott meg a döntő mezőnye, akkor az RTL Klub döntése alapján kellett Petics Kristófnak távoznia. Az énekesnek ugyanis rendőrségi ügye lett, mert részegen verekedett egy éjszakai szórakozóhelyen. Emiatt nem folytathatta tovább a versenyt. Helyére Mata Ricsi került.

Hirtelen Bereznay Dániel a mentorházig jutott, most viszont élőben is énekelhet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.