22,5 milliós tartozás miatt zárolták Cicciolina nyugdíját

A szexikon elveszítette egyetlen fix jövedelmét

BLIKK - - Sztárok És Sztorik -

RÓMA — Elveszítette egyetlen biztos jövedelmét Staller Ilona, azaz Cicciolina (67), ezért az olasz ügyészséghez fordult.

nem tartozik egy fillérrel sem, de ha így lenne a jog szerint, akkor sem vonhatnák meg a teljes összeget tőle.

Az olasz sajtóban megjelent cikkek alapján a jövedelem zárolásának oka abból fakad, hogy Ilona tulajdonosa egy luxusapartmannak, amelynek kapcsán egyes források szerint

Cicciolina a bíróság előtt azt állította, csalás áldozata lett, mivel korábban 100 ezer eurót (32,1 millió Ft-ot) fizetett a ház ügyintézőjének, aki szerinte az ő és a többi lakó pénzét is elsikkasztotta. Jogi képviselője, Gianfranco Ferrari pedig úgy vélekedett, egyébként is jogsértés történt ebben az ügyben, ugyanis ilyen esetekben maximum az életjáradék egyötödét szokták zárolni, nem pedig a teljes összeget.

Staller Ilona ügyvédjével azt kérte az olasz ügyészségtől, tárják fel a felelősök kilétét, emellett szeretné visszakapni a több mint egy esztendeje elmaradó életjáradékot. Ez a parlamenti munkájáért jár neki, mivel 1985 és 1992 között képviselő volt az országban.

Korábban megemlítette, főként nehéz helyzetben lévő munka nélküli, tanuló fiát, Ludwigot, valamint az itthon élő rokonait is segíti jövedelméből.

– Az, hogy befagyasztották az életjáradékomat, nagyon megviselt, hiszen ez volt az egyetlen biztos jövedelmem. Az összeget már 2017 májusa óta nem utalják, ez pedig komoly gondot jelent nekem. Arról nem is beszélve, hogy szeretném, ha mihamarabb tisztázódna a tartozással kapcsolatos ügy is – mondta elkeseredetten az egykori szexikon.

P. P. Cicciolina rengeteg időt tölt az olasz bíróságon, hiszen közel fél tucat ügyben kell helytállnia. Korábban beperelte a nevével visszaélő éttermek tulajdonosait, ebben az ügyben is várja a pozitív végkifejletet. Emellett az egyik szomszédja azzal vádolja, hogy kutyája megharapta az ujját.

X A bíróságon azzal

védekezett: elsikkasztották a pénzét,

amit keresnek rajta

közel 70 ezer eurót (22,5 millió forintot) kérnek számon rajta. Egy ezzel kapcsolatos per eredményeképpen pedig a még mindig fennálló adósságot nyugdíjának megvonásával kezdték el törleszteni. Ahogyan azt már többször is említette lapunknak, azért is...

Harcol Cicciolina a bíróságon küzd igazáért, állítja, nem tartozik

Parlament Staller Ilona így ünnepelte 1987-ben, hogy olasz képviselőnek választották

Számos perben küzd az igazáért

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.