Portugál győzelmet vár Tücsi

BLIKK - - Sport - Aryee Claudia Dedei „Tücsi” modell, műsorvezető

Végre elkezdődött a világbajnokság! Mivel a portugáloknak szurkolok, természetesen a gárda Spanyolország elleni mai mérkőzését várom a legjobban – óriási rangadó lesz, mindkét oldalon remek focisták lépnek majd pályára. A spanyolok fejében zavart okozhat a szövetségi kapitány személye körüli balhé, úgy érzem, ez mindenképpen a portugálok malmára hajthatja a vizet.

Természetesen a legtöbbet Cristiano Ronaldótól, a Real Madrid csillagától várom, a portugál válogatott játékát ugyanis alapvetően meghatározza az ő teljesítménye. Bízom benne, hogy jó napot fog ki... Bár a Bajnokok Ligája döntőjében, a Liverpool elleni fináléban sajnos nem tudott betalálni, remélem, hogy most ismét eredményes lesz. Szoros mérkőzésre számítok: szerintem a portugálok egy góllal nyernek, így én is boldog lehetek majd a lefújást követően.

Pénteken a meccs estéjén egyébként egy születésnapi bulira vagyok hivatalos, de természetesen figyelemmel követem a találkozót, ezt semmi pénzért nem hagynám ki. A világbajnokság további szakaszában baráti társasággal többször is ellátogatok majd olyan helyekre, ahol kivetítőn lehet nézni a mérkőzéseket. Remek hangulata van ezeknek az összejöveteleknek, ilyenkor mindenki a foci-vb-vel foglalkozik.

Gól

Tücsi szerint egy gól dönt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.