Kapitánybalhé után kell megállítani Ronaldót

A szerdán kinevezett Hierro győzelmet remél T

BLIKK - - Sport -

X A spanyoloknál szereplő

Real Madridfocisták

jól ismerik a

portugálok zsenijét

SZOCSI — Nehéz helyzetből vág neki a labdarúgó-világbajnokságnak a spanyol válogatott! Nem elég, hogy a vébé kezdete előtt egy nappal kirúgták a szövetségi kapitány Julen Lopeteguit (51), a csapatnak már az első mérkőzésen az Európa-bajnok portugálok ellen kell bizonyítania.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) azután hozta meg a drasztikus döntést, hogy a Real Madrid kedden bejelentette, Lopetegui veszi át a gárda vezetőedzői posztját, annak ellenére, hogy a tréner néhány hete hosszabbította meg szerződését a nemzeti csapattal. A helyét a válogatott sportigazgatója, Fernando Hierro (50) vette át, aki három szakembert is – Carlos Marchenát (38), Julián Calerót (47) és Juan Carlos Martínez Castrejónt (52) – vitt magával a stábba.

hiszen fantasztikus csapatunk van. A srácok nagyon izgatottak, várják a kihívást, így nincs időnk bánkódni – nyilatkozta kinevezését követően Hierro.

A focisták fejében azért bőven lehet zavarodottság, ráadásul este már a Cristiano Ronaldo (33) vezette portugál csapattal kell megmérkőzniük a B csoportban.

így érdekes lesz látni, hogy mire fog menni a például Sergio Ramosszal (32) felálló védelem ellen.

– Nem túl ideális a sorsolásunk, de el kell fogadnunk. Ha vereséggel kezdünk, az rányomhatja a bélyegét az egész tornára, szóval nagyon fontos, hogy odategyük magunkat. Ettől függetlenül

– mondta Ronaldo a nagy csata előtt. M. Sz.

Új főnök

A Julen Lopetegui kirúgása után kinevezett Fernando Hierro (jobbra) nem akarja átalakítani a csapat játékát

Klubtársak ellen

Cristiano Ronaldo a Real Madridból több csapattársával is találkozhat a pályán

úgy gondolom, hogy Spanyolország és Portugália is tovább fog jutni a csoportból

Már edz

Mohamed Szalah már labdás edzéseket végez a többiekkel

mert ez az arrogáns hozzáállás a játékosaimmal szemben tiszteletlen és nevetséges is – mondta a portugál szakember, aki ennek ellenére nagy reményekkel várja a Marokkó elleni találkozót.

Blikk-információ

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.