Kipufogóba szorult az ittas lány feje

BLIKK - - A Világ - G. T.

MINNESOTA — Egy átmulatott buli után igencsak fájhatott Kaitlyn Storm (19) feje, ugyanis beleszorult egy autó kipufogójába! A lány éppen egy zenei fesztiválon szórakozott, s egyszer csak igen furcsa ötlete támadt.

– Mi csak buliztunk, amikor megláttam azt a hatalmas kipufogót, és úgy gondoltam, a fejem pont beleférne. Megpróbáltam, és sikerült is a mutatvány, csak kihúzni már nem tudtam, egyszerűen benne ragadt a kobakom – mesélt Storm a történtekről.

A tűzoltók siettek a segítségére, akik végül egy elektromos fűrész segítségével szabadították ki őt a túlméretezett csőből. A tini elmondása szerint 45 percig volt beragadva, majd utána rögtön átesett egy gyors orvosi vizsgálaton is. Az említett jármű – amelynek szétvágták a kipufogóját – tulajdonosát nem ismerte, de az eset után felvette vele a kapcsolatot, és elnézést kért tőle. A férfi egyáltalán nem haragszik a lányra, sőt örült, hogy nem esett semmi baja, még pénzt sem kért tőle a javíttatásra.

Stormot viszont kiszabadulása után a hatóságok még be is idézték, miután kiderült, hogy alkoholt fogyasztott.

Mentőakció Kaitlyn Storm autó kipufogójába szorult fejét 45 perc után tudták kiszabadítani a tűzoltók egy fűrész segítségével

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.