NAPI HOROSZKÓP

BLIKK - - Horoszkóp – Műsor - Végh Nóra asztrológus

Kos 03. 21.–04. 20. Uralkodó bolygója a szabadságszerető Vízöntő jegyében jár: nem is csoda, hogy akkor is a maga útját szeretné járni, ha erre nincs lehetősége. Azért, mert ön családos ember, vagy mert az alkalmazotti lét nem ad lehetőséget.

Bika 04. 21.–05. 20. Rossz kritikát kaphat, vagy hebehurgya viselkedésével rontja a korábban gondosan formált képet magáról. Ha még csak az otthonában tesz így, hagyján. Ám ha a munkahelyén, annak komoly következményei lesznek.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Hirtelen felindulásból kivehet pár nap szabadságot, és csak úgy a térképre bökve elindulhat valamerre. Mivel uralkodó bolygója, a racionális Merkúr az intuitív Holddal áll együtt, számíthat arra, hogy megérzései jó helyre viszik.

Rák 06. 22.–07. 22. A közelmúltban talán vétett valaki ellen, de a szeretetével, kedvességével ma módja lesz orvosolni a hibát. A Hold ma az okos Merkúrral kapcsolódik, ezért az érzéseit meg is tudja ragadni, és szavakba is tudja önteni.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. A legjobb, ha ragaszkodik az igazsághoz, és nem próbálja meg szépíteni a dolgokat. Előbb-utóbb úgyis kiderülne minden turpisság, ezért az egyenes beszéddel veszítheti a legkevesebbet. Különösen a munkában igaz ez.

Szűz 08. 23.–09. 22. Híres arról, hogy a legzűrzavarosabb helyzetekben is képes megőrizni a tisztánlátását, és a káoszban is meglátja a rendet, amit aztán mások számára is láthatóvá tud tenni. Ezt remek elemzőképességének köszönheti.

Mérleg 09. 23.–10. 22. A pénzügyek terén ismeretlen terepre tévedt, ezért bizonytalankodik. A kockázat nagy, ezért, ha muszáj elhatározásra jutnia, kérje ki egy szakértő tanácsát! A halogatás is járhat persze veszteséggel bizonyos esetekben.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Új, izgalmas irányba indul el az élete. Vagy legalábbis ez a nyár. Olyan utazásra indul, amit már régóta tervezett, de mindeddig nem engedhetett meg magának. Vagy azért nem vállalkozhat rá, mert egy terve végre valóra válhat.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Nem szabadna most azzal foglalkoznia, hogy mások mit várnak el öntől, hanem teljes egészében át kellene magát adnia a saját elképzeléseinek. Az is lehet, hogy a hosszas nevelés elfeledtette önnel, mire is született.

Bak 12. 22.–01. 19. Szokása szerint ma is agyonhajszolja magát. Különösen akkor, ha szellemi téren munkálkodik, jót tehet az esti vagy délutáni sportolás. Ha nem akarja, hogy álmatlansággal sújtsa, akkor a fizikai kifáradás segíthet.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Minél jobban akar valamit, annál inkább kicsúszik a kezei közül. Még inkább igaz ez akkor, ha túl sokat vagy egyszerre túl nagyot akar. Emlékezzen a mondásra: „Aki sokat markol, keveset fog.” Adjon több időt magának.

Halak 02. 19.–03. 20. Szerencsére nem egy előítéletes ember, és a mai napon jobban is jár, ha bármilyen előzetes elvárás nélkül vág bele a napjába. A spontaneitás segíti abban, hogy felismerje, kitől mit várhat, mit remélhet. Csak ügyesen!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.