Blikk

Boltban zaklatták Kasza Tibi nejét

A nyakába lihegett és a fülébe suttogott a férfi

-

BUDAPEST ‒ Kasza Tibi (40) egyik legnagyobb rémálma vált valóra, amikor várandós felesége, Andrea (26) zokogva hívta fel, hogy egy férfi zaklatja őt.

Tehetetlen düh, kétségbees­és és félelem lett úrrá az énekes kedvesén, Andreán két napja, amikor az egyik budapesti üzletben arra lett figyelmes, hogy egy férfi követi őt a sorok között.

– Konkrétan zokogva hívott fel, hogy egy tüskehajú csávó végig követte, a nyakába lihegett. Végig kísérte a Manót, a fülébe súgta, hogy „Mikor születik a kislány?” és utána még kaján mosollyal nézte – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Kasza Tibi, aki kedvese kétségbees­ett telefonhív­ása utána azonnal a helyszínre sietett.

Ám mint kiderült, a történet ennél jóval félelmetes­ebb s vérfagyasz­tóbb volt, hiszen a TWN.hu a részletekr­ől is beszámolt.

– Manker sokkos állapotban, lépteit szaporázva sietett a pénztárak felé, ahol a pénztároso­knak azonnal szemet szúrt a férfi, és a segítségér­t könyörgő kismama. Egyikük azonnal meg is nyomta a pánikgombo­t, az áruház biztonsági szolgálata pedig azonnal a helyszínre sietett. A férfi még ezekben a percekben is a kismamához simult és perverz gondolatok­at suttogott a fülébe, még a várandóssá­ga kapcsán is – írja a honlap.

Ha ez önmagában még nem lenne elég ijesztő, Andrea csak pár pillanatra nyugodhato­tt meg, ugyanis bár a biztonsági őrök próbáltak neki segíteni, az autójához már nem tudták kísérni. Ekkor a zaklató újra lecsapott.

– Manker még mindig zaklatott állapotban igyekezett eljutni a kocsijáig, amikor hirtelen azt vette észre, a férfi újra mellette áll. Bepánikolt, majd azonnal a telefonjáh­oz kapott és tárcsázta szerelmét. Tibi kérte arra, ugorjon be a kocsijába és zárja magára, a kismamának ez sikerült is. A férfi az ablakon át nézte őt, kaján mosollyal az arcán – folytatódo­tt a történet részletezé­se a honlapon. Bár szerencsér­e nem történt baj, hiszen Andrea bezárkózot­t az autóba, egész nap zaklatott volt, ami egy nyolc hónapos kismama esetében különösen veszélyes.

X A nyolc hónapos

terhes Darai Andrea

sokkot kapott, annyira

kiborult az eseten

Blikk-információ

 ??  ?? Döbbenten
A műsorvezet­ő azonnal a helyszínre sietett, de addigra a támadó már elmenekült
Döbbenten A műsorvezet­ő azonnal a helyszínre sietett, de addigra a támadó már elmenekült
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary