Nem csitul a botrány az úszóvilágban

Heves Megyei Hirlap - - Címlap - MW

Percekkel a kanadai vb előtt még mindig dúl a nyilatkozatháború az úszószövetség kapitánya, Hargitay András és Hosszú Katinka férje, Shane Tusup között. Állítólag szombaton Hargitay András a rövid pályás úszó-vb helyszínén, Windsorban, a csapattalálkozón kemény szavakkal illette Hosszú Katinkát Gyárfás Tamás egyelőre nem hivatalos lemondása miatt. Később kiderült, ez nem pontosan így volt. De az biztos, a magyar úszókapitány kikéri magának, hogy „lesenkizzék”, erre nem szolgált rá. Különben is jobb lenne, ha mindenki a héten kezdődő vb-re koncentrálna.

WINDSOR Percekkel a kanadai vb előtt még mindig dúl a nyilatkozatháború az úszószövetség kapitánya, Hargitay András és Hosszú Katinka férje, Shane Tusup között. Állítólag szombaton a Hargitay András a rövid pályás úszó-vb helyszínén, Windsorban a csapattalálkozón kemény szavakkal illette Hosszú Katinkát Gyárfás Tamás egyelőre nem hivatalos lemondása miatt. Később kiderült, ez nem pontosan így volt.

A 24.hu-nak Hargitay elmondta, a Lufthansa-sztrájk miatt úszóink három géppel, különböző időben érkeztek a vb-re. Így volt, aki már Pesten megtudta Gyárfás lemondását, de volt, aki csak a Windsorban értesült róla. Összehívta a versenyzőket, az edzőket, s arra kért mindenkit, lehetőleg az előttük álló versennyel foglalkozzanak. Próbálta Hosszú Katinka és Shane Tusup figyelmét felhívni arra, hogy mindent meg lehet beszélni. „A Farkasokkal táncoló filmmel példálóztam, ahol Kevin Kostnert először ellenségnek tekintik a sziúk, aztán testvérükké fogadják, sőt, még a halált is vállalják érte” – idézte föl. „Shane erre úgy reagált, ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én az ő szemében egy senki vagyok, nem ismer el engem. Nem volt kiabálás, csak simán közölte”. Hargitay kikérte magának, hogy egy külföldi „lesenkizhesse”

A vb a héten kezdődik, Hargitay reméli, mindenki csak a versenyre koncentrál.

Hargitay András

Shane Tusup

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.