ÁLMOS PÓLÓ VOLT

Dr. Sikének negyedjére összejött a ZF legyőzése

Heves Megyei Hirlap - - Sport - Fenyves Balázs fenyo06@gmail.com

Kikapott ki az MK-negyeddöntő visszavágóján, összesítésben azonban nyolc góllal jutott a négybe az Eger. VÍZILABDA A férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének 2. mérkőzésén Mitrovics, Hosnyánszky N. és Csucskovics nélkül, de már Hárai Balázszsal a soraiban kapott ki meglepetésre a ZF-Eger.

Miskolci VLC–ZF-Eger 11–10 (1–2, 3–4, 4–0, 3–4) Miskolc, Kemény Dénes Sportuszoda, 250 néző V.: Vogel G., Dodog MVLC: Kósik – Vadovics 1, BOWEN 4, Milicsics 1, Halek, MISICS 3, Lukács D. Cs.: Lukács Á., Miklós L. 1, Hornyák O. 1, Szedmák, Jakab Dániel Edző: dr. Sike József EGER: Csiszár Boldizsár – Lőrincz B. 1, Angyal, Kovács Gergő 1, Vapenszki, Bedő 1, ERDÉLY 4. Cs.: Decker Á., Kürti D., Milos Csuk 1, Hárai 2, Biros B., Magyar M. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton Az eredmény alakulása: 0–1, 1–3, 3–5, 4–6, 9–6, 9–8, 10–8, 11–9, 11–10 Gól–emberelőnyből: 9/2, ill. 9/5 Ötméteresből: 2/2, ill. 1/1 Kipontozódott: Angyal a 19. percben Továbbjutott: a ZF-Eger, 26–18-as összesítéssel

DR. SIKE JÓZSEF: – Nagyszerű őszi idény végén ezzel a győzelemmel sikerült feltenni az i-re a pontot. Bajnokok Ligájában szereplő csapatot legyőzni óriási fegyverténynek számít. Az egrieknek sok sikert kívánok a nemzetközi porondon.

DABROWSKI NORBERT: – A hazaiak remekül játszottak, mi viszont álmosan pólóztunk. A miskolciak ezen a találkozón remekül megérezték, hogy van lehetőségük, nagyon rápörögtek, és mínusz háromról már roppant nehéz volt felállni. A továbbjutásunk nem forgott veszélyben, de ez a teljesítmény most csak ennyire volt elegendő.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.