Leleplezéseket ígér az idei évre a Jobbik

Heves Megyei Hirlap - - Megyei Körkép -

EGER A Fidesz ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Mirkóczki Ádám jobbikos országgyűlési képviselő. Mint elmondta: tavaly aljas lejárató hadjáratot indított a Fidesz Vona Gábor, a Jobbik elnöke ellen, s e kampány már elérte Egert és Füzesabonyt.

– Az óriásplakátokat a Fidesz–KDNP parancsára, a kormány házi szektája, a Civil Öszszefogás (CÖF) készítette. Ám ez a hadjárat még mindig kevés ahhoz, hogy elterelje a kormánypárt munkásságának lényegéről – a hazudozásról és a lopásról – a figyelmet. A korrupció soha nem látott mértéket öltött hazánkban – fogalmazott Mirkóczki Ádám, aki kiemelte például az ÉRV Zrt. hirtelen vezérigazgató cseréjét, illetve egy egri ingatlanügyet, amiben állítólag az egri és Heves megyei fideszes vezetés közpénzből áron alul jutott hozzá egy belvárosi ingatlanhoz a Balassi utcában.

– Most ígéretet teszek arra, hogy idén minden egyes alkalommal az egri és a megyei Fidesz korrupciós ügyeit feltáró sajtótájékoztatókkal fogunk jelentkezni – mondta a képviselő. Hozzátette: a Jobbik polgári kezdeményezést indított az EU-n belüli bérkiegyenlítésért. SZ. E.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.