HOROSZKÓP

Heves Megyei Hirlap - - Szolgáltatás -

KOS (03. 21. – 04. 20.) A Hold a Szűz jegyéből indul, rengeteg lesz a munka, alig győzi elvégezni. Termékeny napra készülhet. A kedvese folyton másképp értelmezi a szavait – az az érzése, semmiben sem közös már a véleményük.

BIKA (04. 21. – 05. 20.) A mai napon kissé ingerültté, kötözködővé válhat. Sok múlik majd a párja hozzáállásán, hogy mennyire megy bele a vitába, mennyire veszi komolyan a szavait.

IKREK (05. 21. – 06. 21.) Sok feladat adódik ma a családjával kapcsolatban, többször szól a telefon, és ez végül már idegesíteni fogja. Ám a tárgyalásai jó eredményeket hoznak. Este kellemes, laza órák várnak önre.

RÁK (06. 22. – 07. 22.) Jobb, ha ma lassít egy kicsit. Sok nehézséggel kell szembenéznie, a hivatalos ügyek intézése a szokásosnál is bajosabb lehet. Valahogy ma semmi nem úgy megy, mint szeretné.

OROSZLÁN (07. 23. – 08. 22.) Elege van már abból, hogy míg ön tétovázik, mások megvalósítják a terveiket – sőt, néha az ön ötleteiért is más aratja le a babérokat. Változtasson ezen, és gyorsan lépjen a tettek mezejére!

SZŰZ (08. 23. – 09. 22.) Úgy érzi, a munkatársak, a családtagjai túlságosan is önre támaszkodnak. Ön segítőkész, de most már kezdi sokallani a dolgot… Nem kell mindenki bújátbaját magára vennie!

MÉRLEG (09. 23. – 10. 22.) Ha lehetséges, ma inkább ne menjen bele semmibe, ami bizonytalan. A szívügyekre is értse ezt – ne ugorjon fejest egy kapcsolatba. Kiderülhet, hogy az illető, akivel megismerkedett, nem mond igazat!

SKORPIÓ (10. 23. – 11. 22.) A barátai közül valaki nehéz anyagi helyzetbe kerül. Ha önhöz fordul segítségért, véletlenül se tagadja meg azt. Kedves ismerőse később nagyon meg fogja hálálni a jóságát.

NYILAS (11. 23. – 12. 21.) A Hold a Szűz jegyében jár. A mai napon a szokásosnál is többet és jobban dolgozik, és ez nem arat osztatlan lelkesedést a kollégái körében. Ez ugyanis azzal jár, hogy nekik is többet kell dolgozniuk.

BAK (12. 22. – 01. 20.) Túl sokat aggodalmaskodik valami miatt, ami a munkáját érinti, közben meg se hallja, amit a párja kér öntöl, és ez később még félreértést okozhat. A délután már nyugodt munkával telik.

VÍZÖNTŐ (01. 21. – 02. 18.) A Mars váratlan kiadásokra csábítja. Csak a szükséges készpénzt vigye magával, nehogy olyasmit vásároljon, amit később megbánna. Ne költekezzen úgy, hogy előtte nem egyeztet a párjával.

HALAK (02. 19. – 03. 20.) Ma a párkapcsolati problémákat kell terítékre tenni. Van mit megbeszélniük, és rendezniük. A tágabb rokonság gondjait is önöknek kell megoldaniuk.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.