A herédiek bravúrra készülnek

A védelem és a középpályás sor feltétlenül erősítésre szorulna

Heves Megyei Hirlap - - Sport -

LABDARÚGÁS – A nyáron velem együtt egy fél csapatra való új játékos is érkezett a klubhoz – emlékeztetett Sági Attila, a megyei I-es herédiek edzője. – Eddig a várakozásoknak megfelelően teljesített a társaság, de bízom benne, ha még jobban összecsiszolódunk, jóval több sikerélményben lesz részünk. Örömteli, hogy Szegedi Tamás és Tóth Balázs személyében ügyes fiatalokat is sikerült beépíteni. Sajnos belefutottunk nagy különbségű, fájó vereségekbe is, de mindenből igyekszünk tanulni. Az Egertől elszenvedett 3–2es vereség alkalmával kifejezetten jól futballoztunk, azokat az erényeket szeretném sokszor látni a csapaton.

A Heréd LC a 4. fordulóban, Gyöngyöshalászon aratta idénybeli első bajnok győzelmét. A Gyöngyöstarján és a Füzesabony kapuját ötször is bevették Barta Ákosék.

– A védelem és a középpálya feltétlenül erősítésre szorulna, azon dolgozunk, hogy két–három új futballistát igazoljunk a télen – folytatta Sági. – Szeretném, ha nagyobb harc lenne a csapatba kerülésért, mert tartok tőle, hogy néhányak elkényelmesednek. Bravúrra készülünk, tavaszszal szeretnénk felzárkózni a legjobb hat közé. S. K.

Sági Attila. Nagyobb harc legyen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.