Egerben is jelmondat: Együtt az UTE-ért

Az eddigiektől szervezettebb formában jut érvényre a lila-fehérek iránti rokonszenv

Heves Megyei Hirlap - - Sport -

LABDARÚGÁS Dr. Ivancsó Attila, Balázs Ernő, Csizmadia Zsolt és társaik első kézből vártak tájékoztatást arról, hogy a Szusza Ferenc Stadion felújítása hol tart. Az újpesti klub egri szimpatizánsai a tájékoztatást Borsche Gábortól remélték, ám az UTE Baráti Kör elnökségének tagja megyeszékhelyi vendégsége során nem szolgálhatott kedvező hírekkel a létesítmény birtokba vételét illetően. Más téren viszont igen.

– Problémát okoz az Újpesti Torna Egylet és az NB I-es labdarúgóklubot működtető Újpest FC közötti viszony, emiatt mi sem látunk tisztán. Szeretnénk azonban megtudni, mikor készül el a stadion, miben bízhatunk a jövőt illetően, ezért az illetékesekhez és a médián keresztül nyílt levélben a nyilvánossághoz fordulunk – fogalmazott Borsche Gábor.

A Hagyomány, Tisztelet, Barátság - Együtt az UTE-ért! jelszó Egerben immár olyan társaságot is felvonultat, amelynek tagjai eddig is elkötelezettek voltak az egylet iránt. Mostantól ezt szervezettebb formában tehetik, és ez egybeesik az UTE Baráti Kör törekvéseivel.

– Céljaink között szerepel, hogy nemcsak hazánkban, de a Felvidéken vagy a Kárpátalján élő Újpest-híveket összeszedjük, összekovácsoljuk – tette hozzá Borsche a Zsálya Bisztróban. – Létezik például az Apáról fiúra programunk, amelyre Egerben is találni példát, ám ezen kívül egyéb olyan lehetőségeket is tudunk kínálni, ami erősítheti a klubhoz történő kötődést.

Ivancsó doktor helyi szervezőként tesz azért, hogy legyen közös mérkőzés-látogatás, tudjanak csatlakozni a klub akcióihoz és minél több tagot sikerüljön toborozni. A lila-fehér család mindennapjaihoz ez is hozzátartozik.

Egy életen át. B. Cs.

Borsche Gábor (a jobb szélen) szívesen látott vendégnek számított

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.