Országos turnéra indul a Fidesz

Magyar Nemzet - - Belföld - MN

Akárcsak a tavaszi nemzeti konzultáció alkalmával, a „Soros-tervre” vonatkozó akció kapcsán is országjárásba kezd a Fidesz – jelentette be a párt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs. A héten kezdődő eseménysorozaton több mint kétszáz helyszínen terveznek fórumot tartani „Védjük meg Magyarországot!” címmel, és november 19-ig minden választókerületbe eljutnak. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai is. Legutóbbi hasonló akcióját tavasszal egyébként annyira komolyan vette a kormánypárt, hogy az olyan, ritkábban a nyilvánosság elé lépő politikusaiknak is, mint például

Rogán Antal propagandaminiszter, meg kellett jelenniük a fórumokon. – A Fidesz azt szeretné, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban, és mondjanak véleményt a „Soros-tervről” – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A „Soros-tervvel” kapcsolatos konzultáció egyébként több olyan állítást is tartalmaz, amely félrevezető. A megállapítások egyik eleme például arra vonatkozik, hogy az amerikai milliárdos azt szeretné elérni, enyhébb büntetéseket kapjanak a bűncselekményeket elkövető migránsok. Az MNO.hu Gulyás Gergely Kispesten tartott lakossági fórumán kérdezte a frakcióvezetőt erről. A felvetésre, hogy ezt mégis honnan vették, Gulyás arról kezdett beszélni, hogy a Soros György által pénzelt civil szervezetek tevékenységét kell megnézni. A kormánypárt tehát már kampányüzemmódba kapcsolt, csak a fővárosban több mint négyszáz helyszínen rendeznek úgynevezett tájékoztatási akciókat, amelyeken az emberek az aktivistáikkal, politikusaikkal találkozhatnak.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.