HOROSZKÓP

Petofi Nepe - - MOZAIK–TV-MUSOR -

KOS (03. 21.–04. 20.)

A Hold már a Bak jegyében áll. Kissé makacsabbnak mutatkozhat a kelleténél munkahelyi ügyekben. Csak türelem! A fonökei ön mellett állnak, de a meggyozés eszközein még változtatnia kell.

BIKA (04. 21.–05. 20.)

Kétségekkel telik a napja: nem érzi biztosan, vajon alkalmas-e a feladatra, amit magára vállalt. A legjobb ellenszere a kétségek eloszlatásának, ha belevág. Idoközben úgyis kiderül.

IKREK (05. 21.–06. 21.)

A türelem nem erénye, pedig nagyon is türelmesnek kellene lennie. Ha képes rá, sikeres lehet a munkájában, és a magánéletében is learathatja a rég várt babérokat. Csak ne veszítse el a hitét!

RÁK (06. 22.–07. 22.)

Túl kell esnie egy kellemetlen találkozáson. Talán a véletlen sodorja össze valakivel, akit régebben megbántott. Legyen oszinte, akkor végül mosolyogva búcsúzhatnak egymástól.

OROSZLÁN (07. 23.–08. 22.)

Rámenos és akaratos, képes mindent megmozgatni a céljai érdekében. Nagyon jól teszi, mert most mindent elérhet. Csak arra kell figyelnie, nehogy megsértsen valakit az érzékenységében.

SZŰZ (08. 23.–09. 22.)

Érdemes ma társasági életet élnie és többet forgolódnia az emberek között. Akiket most megnyer magának, azok támogatására hosszú távon számíthat. Meglátja, ma jobban ki is tudja aknázni a lehetoségeket.

MÉRLEG (09. 23.–10. 22.)

Kissé rossz hangulatban kezdi a napot, a figyelme is folyton elkalandozik. Vigyázzon, nehogy a révedezése végül eltérítse a fontos céljaitól. Így ráadásul estére rengeteg teendoje felhalmozódhat.

SKORPIÓ (10. 23.–11. 22.)

Konfliktusba kerülhet másokkal. Szembesülnie kell bizonyos problémákkal, és talán azt sem fogja tudni, mirol is van szó. Talán úgy érzi, a vitapartnere nem mond igazat. Kérdezzen rá egyenesen!

NYILAS (11. 23.–12. 21.)

Jobb, ha ma tartja magát a szigorú terveihez, és elfelejti a rögtönzésre való hajlamát. Túlságosan az ösztönei hajtanák, és ez ma nemigen jelent jót. Ragaszkodjon az eredeti terveihez!

BAK (12. 22.–01. 20.)

A mai nap a kapcsolatápolás napja lehet. Talán ideje volna a munkahelyén komolyabb tárgyalásokba bocsátkoznia a fonökével. Ha fizetésemelést kérne, most rukkoljon elo vele.

VÍZÖNTO (01. 21.–02. 18.)

Valamilyen fertozés, vírus könnyen ledöntheti a lábáról. Talán kicsit kimerült a szervezete. Ne csak a gyógyszeres kezelésekben higgyen. Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, igyon gyógyteákat!

HALAK (02. 19.–03. 20.)

Mindig elmaradásban van, pedig minden figyelmét a munkájára összpontosítja. Hatékonyabb aligha lehet. Talán kissé túlvállalta magát. Próbálkozzon a jobb munkamegosztással, vagy adjon át néhány feladatot a kollégáknak.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.