HOROSZKÓP

Petofi Nepe - - MOZAIK–TV-MUSOR -

KOS (03. 21.–04. 20.)

Ma lelassulnak az események, használja ki az idot, tervezze meg a közelgo feladatait. Új ismeretség melengetheti fel a szívét, az illeto vonzalma fellelkesíti. Ebbol komoly kapcsolat is lehet.

BIKA (04. 21.–05. 20.)

Elkeserítik az állandó viták, amelyeket mostanában a párjával folytat. Persze egyik veszekedés sem komoly, de a hangulatát rendre elrontják ezek a szópárbajok. Törekedjen a békére.

IKREK (05. 21.–06. 21.)

Ön találékony, kreatív és rendkívül megbízható munkatárs. Ezt pedig végre a fonökei is észreveszik. A riválisai, bárhogy is próbálkoznak, képtelenek kiütni a nyeregbol.

RÁK (06. 22.–07. 22.)

Végre felenged a fagy a kedvese és ön között, sikerül megtalálniuk a közös hangot. A baj csak az, hogy most pedig idejük nincs a romantikára. Próbáljon este finom vacsorával kedveskedni.

OROSZLÁN (07. 23.–08. 22.)

Önnek sem telik gondtalanul a napja, ráadásul a környezetében is sokan idegesek, nyugtalanok. A legrosszabb, amit tehet, ha kapkodni kezd – inkább tervezzen tudatosan kevesebbet.

SZŰZ (08. 23.–09. 22.)

Ha a karrierjében való elorejutáson töri a fejét, akkor a noi fonökökre most jobban alapozhat, mint a férfiakra. A segítség néha onnan jön, ahonnan nem is várná az ember. Így lesz ez most is.

MÉRLEG (09. 23.–10. 22.)

Apróságokból nem kell nagy bajt kavarnia. Legyen higgadtabb, és vegye elo a jól ismert humorérzékét. Szereti és becsüli önt a társa, ezt tartsa észben, mielott nekiugrana apróságok miatt.

SKORPIÓ (10. 23.–11. 22.)

Úgy érzi, hogy ön viseli a terhek nagy részét, de ez így nem mehet tovább. Üljön le egy építo jellegű beszélgetésre a családjával. Néha még az sem árt, ha kissé megemeli a hangját.

NYILAS (11. 23.–12. 21.)

Fontos, hogy jól megszervezze napi programját. Mintha a munkahelyi káosz nem lenne elég, délután egy kisebb magánéleti problémát is meg kell oldania. Este kapcsolódjon ki a barátaival.

BAK (12. 22.–01. 20.)

Ingerült hangulat fogadja a munkahelyén, sajnos a békét fenntartani majdnem lehetetlennek látszik. Senki sem enged a maga igazából. Meg se próbáljon egyezséget kötni, teljesen felesleges.

VÍZÖNTO (01. 21.–02. 18.)

Nem lesz egyszerű ez a nap. Jobb, ha ma nem csinál semmi fontosat. Inkább tervezze meg a következo napok feladatait. Egyik családtagja padlóra kerül, segítsen, de ezt ne érezzék bántónak.

HALAK (02. 19.–03. 20.)

A Hold a Bak jegyében áll, együtt a Plútóval. Ne hagyja, hogy összecsapjanak a feje fölött a hullámok. Keressen egy hasonló életfelfogású beszélgetotársat. Most szüksége van arra, hogy megoszthassa az érzéseit.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.