Egy hajóban, de egymás ellen

Petofi Nepe - - MEGYEI KÖRKÉP -

BAJA Készülődnek az évek során visszatérő, hagyományos eseménnyé vált Bácskai Sárkánypárbaj szervezői és résztvevői. Holnap éjfélkor jár le a nevezési a határidő a Rezét SE által idén negyedik alkalommal meghirdetett szabadidős sportrendezvényre.

Március 4-én szállnak a sportuszoda vizére a sárkányok, akik egymással és az ergométerrel is megküzdhetnek a nap folyamán és több kategóriában mérhetik össze tudásukat, erejüket.

A téli időszakban is versenyzési, sportolási lehetőséget biztosító esemény végle- ges forgatókönyvét csak a beérkezett nevezések birtokában határozzák meg a szervezők, a szokásos menetrend általában a 9 óra körüli beérkezéssel, fél 10-es kezdéssel és kora délutánig tartó versengéssel számol.

A sárkánypárbajok során hatfős csapatok – legalább két hölgy taggal – küzdenek egy hajóban egymással szemben ülve, az győz, aki előbb tolja el a másik társaságot két méter távolságra. Csapatonként 2-2 fő tartalékversenyző is nevezhető, de csak azok ülhetnek hajóba, akik szerepelnek a csapat keretének névsorában.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.