Cserkeszőlőn pihenhetnek

Petofi Nepe - - CÍMLAP - Popovics Zsuzsanna

Miután megtaláltuk 2016 ifjú párját, szombaton átnyújtottuk a nyereményt Molnár-Boczka Tímeának és Molnár Sándornak. A Petőfi Népében és a Baon.hu-n meghirdetett játékra ifjú házasok fotóit vártuk.

Miután megtaláltuk 2016 ifjú párját, szombaton átnyújtottuk a nyereményt Molnár-Boczka Tímeának és Molnár Sándornak. A Petőfi Népében és a Baon.hu-n meghirdetett játékra ifjú házasok fotóit vártuk. A legtöbb voksot Tímea és Sándor gyűjtötte, így ők tölthetnek 3 napos, 2 éjszakás wellnesshétvégét a cserkeszőlői Touring Hotelben.

Az ifjú pár tavaly augusztusban mondta ki a boldogító igent. Ritka szerelmi történet az övék: a lagzi előtt 10 évvel ismerkedtek meg, még középiskolás korukban. Kitartottak egymás mellett, és a baráti körükből legelőször ők kötöttek házasságot. A tűzoltóautókkal és tiszteletadással megspékelt esküvőjük, valamint 120 fős lagzijuk olyan jól sikerült, hogy idén szeptemberben lesz is követőjük az ismeretségi körükből.

Sándor tűzoltó, jelenleg kiképzésen vesz részt, utána a Kalocsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra várják hivatásos lánglovagként. Tímea kisgyermekgondozó, -nevelő, egyben szakmai vezető a szabadszállási bölcsődében. Gyermekáldást a jövőben ők is terveznek, de most még vannak más prioritások: egy nyelvvizsga abszolválása Tímeának, és Sándor karrierjének építése. A fiatal tűzoltó kiképzése még hónapokig eltart, márciusig Miskolcon tanul, utána Budapesten, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban folytatja a felkészülést.

A fiatalok szerencsésnek mondják magukat. Mindketten szabadszállásiak, önálló családi fészküket 2,5 éve alakítják, szépítgetik. Egyaránt 27 évesek, korosztályukban ők az elsők, akik vállalták a házasságot és az életre szóló elköteleződést egymás iránt.

Fotó: Bús Csaba

Háromnapos, kétéjszakás wellnesshétvégét tölthetnek a Touring Hotelben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.