Nyílt hetet tartanak a katonai reptéren

Petofi Nepe - - MEGYEI KÖRKÉP -

Az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis 2017. május 16–19. között nyílt hetet tart általános- és középiskolás, valamint felsőoktatási intézmények nappali tagozatos diákjai számára. Lesz egyebek mellett statikus bemutató, haditechnikai bemutató, fotózás pilótával, katonával, őrkutya-bemutató, katonai zenekar műsora.

A repülőtéri programokon keddtől péntekig 9–13 óráig csoportosan vehetnek részt a diákok és az őket kísérő pedagógusok, előzetes jelentkezés, illetőleg regisztráció után. A regisztráció abban az esetben tekinthető elfogadottnak, ha az alábbi linken letölthető táblázatot elektronikusan hiánytalanul kitöltötték, majd az mh59vizit@gmail.com e-mail-címre történő megküldés után megkapták a vissza-

Lesz haditechnikai bemutató és fotózás pilótával is.

igazoló e-mailt a repülőbázis részéről.

A repülőbázis befogadóképessége limitált, így naponta maximum 500 főt tudunk fogadni. Az ezen felül érkező kérelmek elutasításra kerülnek. A bérelt busszal érkezőknek lehetőségük van a bázis területére behajtani a rendszám és a gépjárművezető adatainak előzetes megadásával. Amenynyiben a leadott táblázathoz képest adat- vagy létszámváltozás történik, a látogatás napján kérik jelezni a csoportot kísérő katonának.

A programok időjárásfüggőek. A bázis területén lehetőség van a csoportok által hozott ital és étel elfogyasztására, erre kijelölt hely áll rendelkezésre. A repülőbázis – a tavalyi évhez hasonlóan – kérte a helyi volántársaság közreműködését a járatok sűrítése érdekében. Az ezzel kapcsolatos döntésről e-mailben tájékoztatják a helyi járattal érkező csoportok kapcsolattartóját. Regisztrációra április 28-ig van lehetőség. További információ: Tóth Róbert hadnagy, mh59vizit@gmail.com, tel.: 06-76/510-800/2542.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.