Elvette a cipöjét, másnap visszaadta

Petofi Nepe - - MEGYEI KÖRKÉP -

A rendőrség lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást F. Tibor 23 éves tassi lakos ellen. Társát, S. Ádámot, aki szintén tassi lakos, lopással és kifosztással is gyanúsítják a rendőrök.

Február 4-én 12 órakor egy tassi ingatlanba betörtek és különböző berendezéseket vittek el. A kunszentmiklósi rendőrök másfél órán belül elfogták a két férfit, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését. A házkutatásokon a rendőrök megtalálták az eltulajdonított tárgyakat és viszszaadták a sértettnek.

S. Ádám gyanúsítható továbbá azzal, hogy szintén az éjszaka folyamán összeveszett egy ismerősével és az utcán először ellökte, majd megütötte és a földön fekvő sértettől elvette a cipőjét. A 22 éves férfi másnap visszavitte ismerősének a cipőt. A fiatalabb gyanúsítottat őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a nyomozási bíró február 6-án elrendelt. Társa, F. Tibor szabadlábon védekezik. A rendőrök az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a járási ügyészségnek.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary

© PressReader. All rights reserved.